Въпреки продължаващия блокаж за избор на председател, ние продължаваме да

...
Въпреки продължаващия блокаж за избор на председател, ние продължаваме да
Коментари Харесай

Иван Таков: Един снеговалеж успя да блокира цяла София

„ Въпреки продължаващия блокаж за избор на ръководител, ние продължаваме да внасяме отчети и сега имаме две писма до кмета на София Васил Терзиев “, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия - София и консултант в Столичния общински съвет (СОС).

Единият отчет е за правене на финансов и стопански разбор за положението на Столичната община, в това число и подобен за общинските сдружения. Целта е да се види в какво положение са стопанската система и финансите на Общината поради приемането на идната план-сметка за чистотата и бюджетът, които следва да се гласоподават.

От Българска социалистическа партия ще упорстват за отговор във връзка със обстановката, основала се в София след изобилния снеговалеж през предходната седмица.

„ Един снеговалеж съумя да блокира целия град и на доста места зареждането и топлоподаването беше несигурно “, уточни Таков. Според него към момента има доста неизчистени улици и тротоари, за което би трябвало да се потърси сметка от сметопочистващите компании.

„ Ще желаеме изслушаване на енергоразпределителните сдружения, Топлофикация, Софисйска вода и „ Зелени системи “. „ Зелени системи “ една седмица след този прославен снеговалеж, който беше разгласен за апокалиптичен, още има дървен материал по улиците на София “, добави Таков. „ Зелени системи “ са подчинени на кмета, даже СОС да не работи.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР