Въпреки предварителните заявки за предрешеност на изборите в морската столица

...
Въпреки предварителните заявки за предрешеност на изборите в морската столица
Коментари Харесай

Букмейкърите: Христо Димитров е изненадата на изборите във Варна


Въпреки предварителните поръчки за предрешеност на изборите в морската столица и самопровъзгласили се за любимци претенденти се оказа, че конкуренцията занапред навлиза в дейната си фаза. Едва седмица след старта на акцията си Христо Димитров се оказва един от любимците на букмейкърите, които към този момент няколко пъти смъкват коефициента му.

Сред нормалните „ обвинени “ претенденти с тежко завещание през последните няколко години се появи името на строителният бизнесмен Христо Димитров. Той надалеч не е непознато лице във Варна – един от авторитетните представители на строителния отрасъл в града, в чиято биографията има стотици сполучливо изпълнени планове. Фирмата, която здава още при започване на демократичния преход е един от огромните работодатели във Варна.

В претекстовете си да се впусне в предизборната конкуренция Димитров показва назрялата непоносимост към неналичието на дейно ръководство и все по-очевидните зависимости на представителите на локалната власт. „ Ако ръководя по този начин моите сдружения от дълго време да съм банкрутирал. Разбирам, че една община не е компания, само че има детайли на ръководството, които са универсални – обмисляне, възлагане, осъществяване и най-важното – надзор “, споделя той.

Адвокати, бизнесмени, актьори, лекари, учители и специалисти се сплотяват с обща цел да се оправят с неприятното ръководство на града и предпочитание за транспарантно, непартийно ръководство без „ шефове от София ” в границите на обединението „ Алтернативата на жителите “.

За да се оправи с порочния модел на ръководство Христо Димитров показва, че преди всичко ще върви всеки ден на работа. За незапознатите с историята на ръководството на Варна през последните 10 години, става въпрос за станалото емблема на ръководството на Портних неявяване от работното му място.

„ След това желая да се направи цялостен доклад и мониторинг на сходството сред планувано и изпълнено във всички браншове “, показва Димитров. Той приказва и за нужната оценка на успеваемостта във всички сфери на ръководството. „ В Общината работят доста хора, имам вяра, че те са експерти. За да не се случват нещата по верния метод, евентуално има някаква причина. Когато една организация не работи добре се търси повода в мениджмънта. Явно, мениджмънтът е, както споделят хората – долнокачествен “.

Според Христо Димитров и неговия екип евентуалните решения са доста. Не постоянно са лесни и не постоянно постижими толкоз бързо, колкото на всички ни се желае. Трябва, обаче повече да приказваме между тях, с хората, със съсловните и неправителствените организации от нашия град. „ Заедно да обсъждаме разновидностите, да черпим опит едни от други – дори от време на време да се скараме… в това няма нищо ужасно. Винаги в един рационален спор се ражда истина. Амбицията ми е като стана кмет да не изпадам в обстановка да ме е боязън да отида на работното си място или да изляза на улицата “, безапелационен е претендентът за кмет на Варна Христо Димитров.

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР