Въпреки предизвикателствата имаме нужда от оптимизъмГлавният изпълнителен директор на Facebook

...
Въпреки предизвикателствата имаме нужда от оптимизъмГлавният изпълнителен директор на Facebook
Коментари Харесай

Зукърбърг умолява разработчиците: Работете с нас!

" Въпреки провокациите имаме потребност от оптимизъм "

Главният изпълнителен шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг насочи обръщение към разработчиците: би трябвало да продължите да вършиме приложения и принадлежности за консуматори, макар че обществената мрежа се бори с 
следствия по отношение на опазването на персоналните данни и речта на омразата, написа Bloomberg, представен от Investor.bg.

" Всички ние имаме провокации, с които да се борим, само че също по този начин се нуждаем от оптимизъм ", разяснява той по време на конференцията за разработчици F8 в Сан Хосе, Калифорния.

Най-трудната част от годината не беше рецесията със сигурността на данните или някой от другите кавги, а решаването по какъв начин да накараме Фейсбук да продължи да гради бизнеса си, изясни Зукърбърг. 

Кризата, която се развихри през последните седмици по отношение на това, че Фейсбук е споделяла персонални данни на консуматори с трети страни, накара компанията да спре някои от инструментите си за разработчици на приложения.

Това провокира неодобрение у част от разработчиците, които разчитат на платформата, с цел да доближават до потребителите. На F8 Зукърбърг съобщи, че е фокусиран върху това да се увери, че разработчиците на приложения на Фейсбук основават програмен продукт, който преди всичко е добър за света, изключително този, който оказва помощ на хората да основават нови връзки.

" Знам, че по-голямата част от вас е фокусирана върху построяването на положителни неща ", разяснява Зукърбърг.. Сред новите принадлежности на Фейсбук, които свързват хората, се подреди и приложение за срещи, чиято цел е да свързва такива, които не се познават и затвърждаването на връзките  Зукърбърг посочи, че то е за създаване на дълготрайни връзки.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР