Въпреки предишните слухове, нова информация показва, че ще има още

...
Въпреки предишните слухове, нова информация показва, че ще има още
Коментари Харесай

Новият Xbox ще бъде „най-големият технически пробив, виждан някога“

Въпреки предходните клюки, нова информация демонстрира, че ще има още един модел Xbox. Тази информация идва непосредствено от компанията, макар че няма гаранция за датата на стартиране на пазара.

Вчера Xbоx най-сетне наруши мълчанието си след няколко седмици на шумни спекулации, като направи серия от известия по време на специфичен епизод на формалния си подкаст.

Microsoft ще направи „ най-големия механически пробив “ с стартирането на идващото потомство Xbox, съобщи президентът на подразделението Сара Бонд.

В подкаста управителният екип на марката разиска проектите си за бъдещето на Xbox. Екипът реагира на приключването на информация и слуховете за извънредни игри за Xbox, които ще излязат за PS5 или Nintendo Switch. Наред с потвърждаването на тези проекти с някои забавни ангажименти, екипът загатна и един доста значим фактор. В момента се работи върху идващото потомство подпора Xbox.

Бонд съобщи, че задачата е да се реализира „ най-големият механически скок, който в миналото e виждан в едно хардуерно потомство “. Това звучи много амбициозно, въпреки и да е нещо, с което се отбелязват множеството генерации конзоли. Това опровергава някои упорити клюки, че Xbox може би обмисля да се отдръпна от хардуерната част на бизнеса си след промяната на концепциите в Microsoft.

Интригуващо е, че Бонд също по този начин загатна, че Xbox има „ някои вълнуващи неща, които ще показа в региона на хардуера, за които ще показа скоро “.

Много хора одобриха това като индикация, че Xbox ще анонсира собствен джобен компютър.

Фил Спенсър, основен изпълнителен шеф на Microsoft Gaming, прокарва това, което някои считат за диря на този фронт, с последните си изявления в X. А и като се има поради методът на Xbox „ играй на всички места “, това наподобява като разумна последваща стъпка.

Дори PlayStation към този момент има собствен личен преносим компютър под формата на PlayStation Portal. Въпреки, че функционалността му е ненапълно лимитирана до потребление в домашни условия.

Независимо дали става въпрос за преносим джобен компютър за игри в жанр Steam Deck с мощни спецификации, или за алтернатива за стрийминг в облак, която да превъзхожда устройствата на трети страни на пазара, наподобява, че ще научим повече преди края на годината.

И най-после: към този момент се знае, че четири извънредни игри за Xbox са в развой на разработка за PS5 и Switch. Екипът на Xbox не удостовери кои са те. Има многочислени отчети обаче, съгласно които съставът ще бъде Pentiment, Sea of Thieves, Hi-Fi Rush и Grounded.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР