Въпреки поредното поскъпване на цигарите пушачите ще продължим на пафкаме

...
Въпреки поредното поскъпване на цигарите пушачите ще продължим на пафкаме
Коментари Харесай

Фънки: Ще продам майка си за пура, въпреки поскъпването на цигарите пушачите ще продължим на пафкаме като луди

" Въпреки следващото повишаване на цигарите пушачите ще продължим на пафкаме като луди. Само по този начин ще покажем, че нищо не може да ни спре. "



Това съобщи пред " България Днес " Димитър Ковачев-Фънки във връзка новото нарастване в цените на тютюна. Според преглед на Министерството на финансите единствено за последния месец цигарите са поскъпнали с 1.5%, което за кутия, струваща приблизително 5 лева, е нарастване с към 7 ст. Прогнозата за тютюневите произведения е да не престават да нарастват поради въведените по-високи акцизни ставки, които влязоха в действие от началото на март.

" И кръвта да желаят да ни вземат, ние отново ще пушим. Бих продал майка си, с цел да си купя пури. Затова не знам каква е задачата да това следващо нарастване, хората няма да стартират да живеят по-здравословно ", безапелационен е Фънки. По негови думи му липсват старите времена, когато пушенето в рейса, самолета и заведенията било позволено.

" Политиците взимат живота на хората, тъй като тези, които пушат, ще продължат да го вършат макар повишаването на цигарите. За страдание тогава ще се наложи пушачите да се лишат от други неща ", показа пред вестника друга буйна пушачка - Ернестина Шинова.
 Ернестина Шинова Ернестина Шинова
Актрисата за следващ път е разочарована от протичащото се в страната ни. " В момента е всеобщо повишаването на цигарите във всички страни. И несъмнено, както постоянно България няма да има обособена политика по въпроса ", ядосана е Ернестина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР