Въпреки по-малкия си капацитет на акумулаторната батерия, в сравнение с

...
Въпреки по-малкия си капацитет на акумулаторната батерия, в сравнение с
Коментари Харесай

phoneArena обяви кои флагмани имат най-дълга автономна работа

Въпреки по-малкия си потенциал на акумулаторната батерия, спрямо предходните модели, iPhone 8 Plus е флагманският смарт телефон с най-дълга самостоятелна работа на пазара.
По време на тестванията iPhone 8 Plus работи в продължение на 19,5 часа. Очевидно е въздействието на новата система-върху-чипа A11 Bionic, създавана посредством 10 нанометров софтуерен развой.



На второ място съгласно phoneArena с разлика от към 1 час е телефонът Xiaomi Mi 6. По време на тестванията този смарт телефон продължи да работи в продължение на 9 часа и 11 минути. Веднага след него се подрежда HTC U11, издържал единствено 11 минути по-малко, само че за разлика от съперниците, този телефон има екран с резолюция Quad HD.

Що се отнася до времето за зареждане на акумулаторната батерия, iPhone 8 Plus ме може да се похвали с лидерска позиция. Apple избира настрана да продава аксесоарите за бързо зареждане и общоприетият захранващ блок зарежда батерията за малко по-малко от 3 часа.



При тези проби, най-хубав се оказа LG G6 , който зарежда акумулаторната си батерия от 0 до 100% единствено за 97 минути. На второ място, макар батерията си с потенциал от 3000 mAh часа се е класирал HTC U11 с време на зареждане 98 минути. На трето място в тази самобитна ранглиста е смарт телефонът Samsung Galaxy S8.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР