Въпреки оплакванията на вкарания в затвора руски опозиционер Алексей Навални,

...
Въпреки оплакванията на вкарания в затвора руски опозиционер Алексей Навални,
Коментари Харесай

Комисия в Русия: Навални може да върви сам, всичко е наред

Въпреки недоволствата на вкарания в пандиза съветски опозиционер Алексей Навални, че изпитва болки и че не му се оказва здравна помощ, съветска комисия по човешките не предприе дейности по този въпрос, съобщи ДПА.

Членове на комисия за отбрана на правата на хората в центровете за задържане обявиха през днешния ден, че са посетили Навални в център за задържане ИК-2 в Покров, на към 100 км източно от Москва, откакто той се оплака, че има здравословни проблеми.

Членовете на комисията обявиха, че Навални има болки в крайници, че е изискал обезболяващи и че не е отправил други молби, съобщи ТАСС.

" Той може да върви самичък ", споделиха още членовете на комисията, представени от ТАСС

Навални се оплака от мощна болежка в гърба и показа в профила си в " Инстаграм ", че не може да стъпва на десния си крайник. Адвокатите на Навални и Европейският съюз показаха безпокойството си по отношение на това, отбелязва ДПА.

В профила на Навални в " Туитър " бе доказано, че той е бил посетен от членовете на комисията. В обявата е заложен въпросът за какво комисията не е разгласила отчет незабавно след визитата на Навални в центъра за задържане.

Алексей Навални бе наказан при започване на предишния месец на няколко години затвор за това, че е нарушил условията на по-ранна условна присъда. Осъждането на Навални бе разкритикувано от интернационалната общественост като политически стимулирано. Европейският съюз от седмици приканва Навални неотложно да бъде пуснат на независимост.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР