Въпреки незадоволителните продажби на последните си продукти компанията LG не

...
Въпреки незадоволителните продажби на последните си продукти компанията LG не
Коментари Харесай

LG се завръща с дебюта на серията смартфони W в Индия

Въпреки незадоволителните продажби на последните си артикули компанията LG не се отхвърля и настойчиво проектира нови смарт телефони. Новото попълнение в нейното портфолио е серията W , състояща се от моделите W10, W30 и W30 Pro . Те се отличават с мощни акумулатори с потенциал 4,000mAh, операционна система Android 9 Pie и чипсети с осемядрени процесори. С тях първоначално LG се стреми да впечатли индийския пазар поради наличните им цени. Въпреки това телефоните могат да се похвалят със датчик за пръстови отпечатъци, инсталиран на задния панел, както и мъдро отключване с различаване на лицето. Заедно с тях компанията вкарва и забавна функционалност за дуото W30 – потребителите имат опцията да дефинират формата на прореза.

Най-евтиният от серията, LG W10 предлага огромен 6,19-инчов FullVision екран,  който към този момент доминира на пазара. От друга страна резолюцията му е ниска (1512х720 пиксела) и е оборудван със слаб MediaTek Helio P22 процесор с тактова периодичност от 2.0GHz. Освен това смарт телефонът работи с 3 GB оперативна памет и 32 GB дисково пространство което можете да разширите благодарение на microSD карта. За правене на фотоси устройството е оборудвано с 13-мегапикселова камера, подкрепена с втора 5MP камера, както и камера за автопорттрети с резолюция 8 МР и разрез жанр iPhone.



LG W30 носи със себе си по-голям 6,26-инчов IPS LCD екран с капковиден разрез. Използвана е една концепция по-висока резолюция (1520х720 пиксела). Някои съставни елементи са същите, като SoC MediaTek Helio P22, потенциалът на RAM е 3 GB и флаш памет 32 GB. От друга страна обаче главната камера е тройна – един 12-мегапикселов Sony IMX486 датчик, допълнен с 13МР датчик с широкоъгълна оптика (до 100 градуса) и трети 2МР датчик за отчитане на дълбочина. Предната камера също е с по-висока резолюция от 16МР.



LG към момента си мълчи по детайлностите за последния модел W30 Pro, който би трябвало да излезе по-късно от другите два. За него знаем, че ще употребява по-мощния Qualcomm Snapdragon 632 SoC с тактова периодичност 1,8GHz. Той ще има 4GB RAM памет и 64GB флаш-диск. Дисплеят е еднакъв с този на W30. Основната камера също е тройна, само че ще употребява разнообразни датчици – основен 13 мегапикселов, широкоъгълен 8 МР и 5 MP за установяване на дистанциите до обектите. Предната камера е същата като при W30.

LG W10 и W30 ще озлязат в Индия след 3-ти юли на цени надлежно от 8,999 (~230 лева) и 9,999 индийски рупии (~260 лева). Не е известно на каква цена ще се продава W30 Pro, нито по кое време ще дебютира. Не знаем и по кое време (ако въобще) новите смарт телефони ще се появят публично на европейския и други пазари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР