Въпреки натоварената програма и репетициите в шоуто, тази вечер ще

...
Въпреки натоварената програма и репетициите в шоуто, тази вечер ще
Коментари Харесай

Марги Хранова: Най-голямото забавление в шоуто е подготовката в гримьорните

„ Въпреки натоварената стратегия и подготовките в шоуто, довечера ще чествам с околните ми хора. Цветница е прелестен празник! “, съобщи именичката Марги Хранова по време на посещение в " Събуди се " по Нова телевизия.
 
Голямата българска певица показа, че провокациите не престават да ѝ дават опция за преоткриване и невероятни прекарвания.
 
„ Когато ме поканиха в „ Като две капки вода “, мислех много време, защото аз съм певица, а шоуто е за преобразявания. За всички тези години на сцената гласът ми е станал прекомерно различим, само че все пак се пробвам да влизам изцяло в имитaцията “, показа Марги, допълвайки, че най-голямото развлечение в действителност е в гримьорните по време на подготовката на участниците.   
 
Утре вечер от 20:00 ч. по NOVA феновете ще видят нова доза шеметни преобразявания.
 
Златка Райкова ще се преобрази в младата R&B дива – Гери-Никол. За да бъде достоверна имитацията през последната седмица двете имаха опция да репетират дружно и да усъвършенстват бунтарския жанр отличаващи придвижвания.
 
Софи Маринова на собствен ред натъртва на придвижванията на Краля на поп музиката - Майкъл Джексън.
 
„ Вече имах танци в шоуто, само че придвижванията на Майкъл Джексън са едно от най-важните неща в появяването му, с изключение на гласа, несъмнено. Ще би трябвало да се постарая още повече, тъй като тук и балетът не може да ме избави! “, майтапи се певицата. 
 
Борислав Захариев ще настрои феновете на сантиментална периодичност с Елвис Пресли, а Константин ще покаже умения в италианския език с Адриано Челентано.
 
Гери-Никол ще се появи с безредните придвижвания и визията на PSY. Марги Хранова ще бъде огромния Елтън Джон, а Славин ще влезе в облика на един от братятата в незабравимата група Bee Gees. Иван Юруков ще обуе високите токчета за емблематичната българска певица Силвия Кацарова.
 
Следете на предаването и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на, а задачите епизоди на предаването гледайте в
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР