Въпреки многобройните предупреждения, потребителите на смартфони продължават да ги оставят

...
Въпреки многобройните предупреждения, потребителите на смартфони продължават да ги оставят
Коментари Харесай

Спането с iPhone е опасно, предупреди Apple

Въпреки многочислените предизвестия, потребителите на смарт телефони не престават да ги оставят до себе си по време на сън докато устройствата се зареждат. Това е рисково и Apple предизвести публично своите клиенти.

Производителят на iPhone приканва потребителите да премислят метода, по който зареждат смарт телефоните си до момента в който спят. Компанията сигнализира, че повредата на мобилния телефон може да бъде съдбовна или да аргументи пострадване. “Използвайте вашето устройство рационално и избягвайте обстановки, в които кожата ви е в контакт с устройството, неговия захранващ адаптер или безжично зарядно за продължителни интервали от време, до момента в който те работят или са свързани към източник на зареждане ”, се споделя в публично изказване, на което се базира Mirror.

“Например, когато устройство, захранващ адаптер или безжично зарядно е обвързвано към източник на зареждане, не е належащо да спите върху него, да го слагате под одеяло, възглавница или да го покривате с тялото си ”, допълват от Apple.

“Когато употребявате или зареждате iPhone, дръжте захранващия адаптер и безжичните зарядни устройства на добре проветриво място. Трябва да сте изключително деликатни, в случай че физическото ви положение не ви разрешава да усетите температурата на нагряване на уредите ”, предизвестяват от компанията.

Apple също поучава: “Избягвайте обстановки, в които можете да седнете или да заспите върху порт за зареждане или кабел ”.

След тези предизвестия от производителя на най-популярния телефон в света, всеки консуматор на мобилна джаджда би трябвало съществено да се замисли за метода на потребление на устройството и да постъпи отговорно към сигурността и здравето си, написа technews.bg.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР