Въпреки лошото време, строителството в община Стамболийски не спира“, обяви

...
Въпреки лошото време, строителството в община Стамболийски не спира“, обяви
Коментари Харесай

Георги Мараджиев: Въпреки лошото време, строителството в общ...

„ Въпреки неприятното време, строителството в община Стамболийски не стопира “, разгласи кметът Георги Мараджиев във връзка продължаващия ремонт на ОУ „ Христо Смирненски “ в Ново село. Градоначалникът изпрати през днешния ден на терен всички, които дават отговор за довършването на започнатите в цялата община обекти. В Ново село на място, където бяха кметът на селото Иван Стойчев и директорката на учебното заведение Ваня Лазарова, отидоха заместник-кмета Теодора Денева и основния проектант Михаела Йончева- Райчинова.



Проектът за ремонт на школото е на стойност 949 294 лв.. С тези средства се прави главен ремонт на постройката, а тя беше в окаяно положение. Дейността включва още нов покрив, нова дограма, ремонт на фасада с топлоизолация, елинсталация и вътрешен ремонт. Ремонтните действия не са завършили и не престават.



„ Ще имаме една нова постройка за децата. Децата са бъдещето ни! Сбъднахме техните фантазии да учат в едно прелестно учебно заведение. А когато са сбъднати детските фантазии, са сбъднати фантазиите и на техните родители. А пред учителите, които години наред преподаваха в мизерни условия - реверанс! Това е духът на българския преподавател! “, разяснява кметът Мараджиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР