Въпреки десните си убеждения, служебният министър на отбраната от кабинета

...
Въпреки десните си убеждения, служебният министър на отбраната от кабинета
Коментари Харесай

Емблема на дясното подкрепя Радев, обвини Борисов и прокуратурата, че прикриват знаково отравяне

Въпреки десните си убеждения, служебният министър на защитата от кабинета на Ренета Инджова Бойко Ноев изрично поддържа преизбирането на Румен Радев за президент и упрекна Бойко Борисов и прокуратурата в прикриване на отравянето на Емилиян Гебрев и гърмежи в оръжейни хранилища в страната.

Що се отнася до това, че е част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата за президент на Румен Радев, Бойко Ноев разяснява по следния метод – тъй като Румен Радев застанал на страната на битите с вдигнатия пестник, бил и човек на достойнството (никога няма да се остави неговият началник в изборната нощ да го почуква по главата и да го съпоставя с магаре). Радев отбрани евроатлантическата ориентировка на България, той беше първият български президент, който постави пръст в раната за Северна Македония – правата на българите там, акцентира някогашният длъжностен министър на защитата Бойко Ноев.
 Сочен за отровител на Гебрев беше упрекнат за покушението против Скрипал Сочен за " отровител на Гебрев " беше упрекнат за покушението против Скрипал
Още един руснак е упрекнат от полицията във Англия за връзка с отравянето на някогашния шпионин Сергей Скрипал в Солсбъри с нервн...

Същевременно Бойко Ноев сподели и следното – да, той имал неточности при започване на мандата, залитал към Русия, само че се поправил. И влезе в тезата, че всеки позволява неточности, в това число поради думи като „ Едно е да летиш в небето и да правиш лупинги, друго е да си почтен политик ”. За тези 5 години Румен Радев потвърди, че е почтен политик, счита Ноев.

" Не може да има единение сред битите и биячите, сред крадците и окрадените, сред пачките и чекмеджетата и бедните българи. Идва ми доста, когато Йордан Цонев почва да приказва за държавност – този, който беше изпъден преди време от Съюз на демократичните сили. Върхушката на ГЕРБ носи отговорността за разделянето на нацията ", сподели Ноев. Той прикани Борисов да стане претендент за президент, а Движение за права и свободи да издигне Делян Пеевски, с Йордан Цонев за вицепрезидент .

За да станеш президент, би трябвало да бъдеш водач, не да можеш да владееш единствено непознати езици, е позицията на Ноев.

Отравянето на
 За Бойко Ноев политическият водач, подкупван от Божков, е Бойко Борисов. Той упрекна Иван Гешев в бойкот За Бойко Ноев политическият водач, подкупван от Божков, е Бойко Борисов. Той упрекна Иван Гешев в бойкот
Отново би трябвало да ни освобождават извън, въпреки че имам възприятието, че този път ще се освободим сами. Това съобщи Бойко Ноев, някогашен министър...

Трима български жители (собственикът на " Емко " Емилиян Гебрев, синът му и индустриалния шеф в негова компания), (в оръжейни предприятия) в страната. Не се проверява нищо - има обосновано съмнение, че Бойко Борисов (като премиер) и Сотир Цацаров (като основен прокурор) прикриха по четири посоки - имена на участници, употребяваната отрова, подбудители и причинители, съобщи Ноев.

" Прокуратурата прикрива закононарушението и аз съм подготвен да защитя тези свои думи където би трябвало, в границите на закона. Имам съответни данни, които ще дава – когато Гешев почне да дава отговор пред новия основен прокурор в едно разследване, което да го докара до такава степен, докъдето (бившият) словашки основен прокурор – 14 години затвор, тогава ще приказвам ", безапелационен беше Ноев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР