Въпреки че звучи странно, едно от най-полезните неща, които трябва

...
Въпреки че звучи странно, едно от най-полезните неща, които трябва
Коментари Харесай

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да имате това в жабката на колата си!

Въпреки че звучи необичайно, едно от най-полезните неща, които би трябвало да съхранявате в жабката на колата през зимата, е... пила за нокти. В новата си книга Girls Auto Clinic Glove Box Guide механикът и създател Патрис Банкс поучава водачите да държат няколко значими неща в автоотделението за предпазване когато и да е, в това число спомагателна задна светлина и фарове, манометър за гуми и дребен фенер, написа profit.bg Но тя също по този начин показва, че една елементарна пила за нокти може да бъде доста комфортна, когато се наложи да шофирате в дъжд или сняг.

" Чистачите на предното стъкло могат да се износят или да съберат пласт от нечистотия върху тях, който не се избърсва елементарно ", споделя Банкс, някогашен инженер, който се завръща в учебно заведение за автомеханика и в този момент работи в автосервиз за дами във Филаделфия. Той е залепен до салон за хубост, където можете да си извършите маникюр или сешоар, до момента в който чакате ремонта на колата ви да завърши.

Можете да възстановите перата на чистачките си и да удължите живота им, като избършете повърхността им, която се допира до стъклото, няколко пъти с пилата за нокти. Това ще даде на чистачката втори живот и може да ви помогне да виждате по-добре в дъжд или сняг ", показва Банкс. Тя обаче предизвестява, че този трик работи единствено при чистачки, чиито пера не са отчасти отлепени. Ако казусът е подобен, не можете да ги поправите, а би трябвало да ги промените.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР