Въпреки че у нас по традиция празнуваме 8 март като

...
Въпреки че у нас по традиция празнуваме 8 март като
Коментари Харесай

Глезят звезда от ''Листопад'' с часовник за 40 хил. евро! Вижте Фахрие Евджен на скъп за нея празник

Въпреки че у нас по традиция честваме 8 март като ден на дамата и тогава подаряваме дарове на най-ценните дами в живота ни - нашите майки, в света за интернационален ден на майката е възприето да се чества втората неделя на месец май. 

Тази година за повторно звездата от турските сериали и в частност " Листопад ", Фахрие Евджен, чества този ден като майка. В Instagram тя означи празника със серия от фотоси със сина си Каран:

Виж още: Лошото момче на турските сериали сподели фамилията си! Уверихме се - кръвта вода не става!

" Моята обич ", написа актрисата под фотосите, само че на таблоидите в южната ни съседка им е направило усещане един подробност от фотосите. Ако погледнете по-внимателно лявата ръка на Фахрие нагоре и в частност китката ѝ, ще забележите един часовник.

Виж още: Звезда от ''Листопад'' стана майка! Бащата - също звезда от турските сериали

Според турския Сабах този часовник е нова облага за актрисата и неговата стойност е 300 000 турски лири. Това прави към 40 000 евро. От изданието разсъждават, че евентуално това е подарък от брачна половинка ѝ, артистът Бурак Йозчивит, за който тя се омъжи през 2017 година

Виж още: Ердоган - кум на звезда от турските сериали! Събитието - през лятото!

Вероятно точно той е и фотографът, направил фотосите нагоре, които събраха за негативно време над половин милион лайкове. От Сабах са сметнали, че тези лайкове са събрани единствено за половин час, с което тя чупи поставения от самата себе си връх.

Виж още: Йозджан Дениз се разведе с жена си, а в този момент отново се събраха! В Турция са уверени: ще има нова женитба

Медиите в Турция със удовлетворение означават още, че по време на карантината актрисата е станала много по-активна с изявленията си в Instagram.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР