Въпреки че у нас летният сезон приключи, някои късметлии продължават

...
Въпреки че у нас летният сезон приключи, някои късметлии продължават
Коментари Харесай

Морските приключения: Да се защитим от слънцето, комарите и медузите

Въпреки че у нас летният сезон завърши, някои късметлии не престават с морските завършения в чужбина. Темата за кожата и слънцето е постоянно настояща, написа. В документалната поредица „ Знаеш ли по какъв начин? ” по канал „ Da Vinci ”, който е част от , специалисти разкриват по какъв начин да предпазим кожата си от слънцето и други потребни препоръки – по какъв начин да предотвратим изпотяването на очилата за гмуркане, да вземем за пример.

Всички плажуващи се любуват на слънцето, само че за какво някои изгарят бързо, а други – не? Тенът е естествена реакция на кожата за отбрана от ултравиолетовите лъчи, които повреждат клетките, изясняват специалисти. На доктрина има два типа пигменти, които предизвикват друг цвят на кожата – червен, който имат главно червенокосите хора, и черен – у брюнетите. Червеният пигмент не пази кожата от нездравословните лъчи на Слънцето, а черният всмуква ултравиолетовите лъчи и защищава тялото ни. Важно е да се хидратираме с доста вода и да не се излагаме на слънце сред 12 и 16 часа.

Слънцезащитните артикули също са наложителни през лятото, само че по какъв начин да изберем верния фактор? Учените изясняват, че е мъчно да се направи масло с огромен UV фактор. Това обаче не важи за по-гъстите кремове.
Важно е да пазим и очите си. Слънчевите очила са наложителен аксесоар през лятото. Защитата там също е значима, само че тя не зависи единствено от цвета на стъклото.

Гмуркането в морето е обичано занимание за мнозина. За да видят морското дъно обаче, би трябвало вярно да се сложи маската. Важно е да се види плътността сред нея и лицето ни. Как да избегнем запотяването на маската? Ако намажем вътрешната ѝ част със слюнка и по-късно я изплакнем, това попречва кондензирането в нея.

Медузите са главен проблем за феновете на морето. Някои типове предизвикват пареща болежка при досег. Вече обаче има костюми, които защищават от тяхното ужилване. Той е направен от акрилен тюл. Изобретен е в Австралия, тъй като там някои медузи са смъртоносни.
Комарите са насекомите, които могат да създадат почивката ни призрачен сън. Обикновено не са рискови,но ухапването им предизвиква сърбящи пъпки. Как да се предпазим от тях, с изключение на с репеленти?  Хората с по-тънка кожа – нормално дами и деца, са измежду обичаните жертви на насекомите. Капан може да постави завършек на ухапванията. Той пресъздава миризмите на човешкото тяло, които притеглят комарите.

Супер развлечение и безвредна среда за деца EON Kids:

EON за деца – част от , е занимателна и безвредна цифрова среда, която децата елементарно ръководят сами. Телевизионните канали и наличие са особено подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете съгласно неговата възраст, платформата дава възможност и за основаване на голям брой детски профили със занимателна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслаждения на определено наличие на всички устройства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР