Въпреки че само 1 от всеки 20 потребители на Windows

...
Въпреки че само 1 от всеки 20 потребители на Windows
Коментари Харесай

Microsoft представи ново сравнение на браузърите

Въпреки че единствено 1 от всеки 20 консуматори на Windows 10 постоянно употребяват уеб-браузъра Edge, софтуерният колос не мисли да се предава и примамва нови консуматори на своя страна.
Преди време Microsoft разгласява няколко видеа с проби на своя фирмен браузър Edge , съпоставен с Chrome, Opera и Firefox, в които в един или различен индикатор браузърът на софтуерния колос е по-добър. Малко преди Новата 2018 година излезе по-кратко и сбито съпоставяне на браузърите.

Този път корпорацията даже и не сподели, в какви тучно условия са извършени тестванията. Единствените известни обстоятелства са: употребена е операционната система Windows 10 с последното огромно възобновяване Fall Creators Update, стартирана на преносимия компютър Surface Book 2. Тестовете се състоят в зациклено възпроизвеждане на на видео при 100% заредена батерия на преносимия компютър.

В този тест Firefox се задържа в работно положение най-кратко време – 9 часа и 52 минути. Chrome устоя доста повече – 16 часа и 8 минути. Според този тест, Microsoft Edge е най-икономичен и преносимият компютър работи 16 часа и 8 минути. По този метод може да се каже, че интернет браузърът на Microsoft употребява с 63% по-малко сила от Firefox и с 19% по-малко от Chrome.



Да си напомним, че излизането на Windows 10 Fall Creators Update, браузърът Edge получи редица нови благоприятни условия – усъвършенствана работа с разделите, по-добро четене на PDF файловете и други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР