Въпреки че през лятото сме по-склонни да експериментираме повече с

...
Въпреки че през лятото сме по-склонни да експериментираме повече с
Коментари Харесай

Ако са сандали, нека да бъдат ярки и цветни!

Въпреки че през лятото сме по-склонни да опитвам повече с цветовете – както във връзка с, по този начин и при грима и маникюра, то най-после постоянно се оказваме с летни обувки в кафяво или черно. Точно както подхождаме и към ботушите през зимата. Просто тъй като знаем, че ще отиват с всичко от дрешника ни. В разгара на сезона обаче ви провокираме да обновите шкафчето с обувки и да добавите в него най-малко един чифт сандали в някакъв ослепителен цвят. Толкова елементарно ще освежите всеки тоалет, че даже ще бъдете по-дръзки и в носенето на високи токчета.

 Елегантно удължение на образователната година - без действителна смяна и концепция 26 юли 2022 | Министерство на образованието разгласи проект за публично разискване за по-дълга образователна 2022/23 година, само че с повече...
Кои цветове обаче се открояват този сезон? Със сигурност розовото и то в по-наситената му тоналност е наложително за. Последните две ревюта на Valentino мисля, че способстваха да се влюбим още повече в него. И освен да го харесваме на доктрина, само че и на процедура.

Оранжевото също откри своето място измежду трендовете – и при облеклата, и при. И в случай че се чудите по какъв начин да го включите елегантно в стайлинга си, най-хубавият метод е точно посредством чифт сандали и дребна чанта. Допълваме листата със зелено, синьо и даже жълто, които съвършено биха допълнили един летен монохромен тоалет, в случите, в които желаете да носите ослепителен цвят, само че не желаете да е прекомерно натрапващо се. Но пък color block съчетанията толкоз добре подхождат на слънчевото лято.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР