Въпреки че прехвърля 60-те Мадона продължава да е на гребена

...
Въпреки че прехвърля 60-те Мадона продължава да е на гребена
Коментари Харесай

Мадона стяга дует с най-актуалната Латино звезда

Въпреки че трансферира 60-те Мадона продължава да е на гребена на вълната и то несъмнено не без колаборации с най-актуалните от младите звезди на поп сцената.

Сега Мади се пеицелила в най-сексапилния юноша на международната музикална сцена.

Наскоро в мрежата се появи взаимна фотография на Мадона с любимеца на милиони младежи Малума.

Мадона и Малума споделиха общ кадър

А както се знае Мади не прави нищо инцидентно и най-вероятно тази фото провокация загатва за освен това от инцидентна среща. Освен, че най-вероятно Латино красавецът е попаднал в сластните лапи на кака си (знаем, че тя доста обича Латино жребците), тя няма да пропусне и да почерпи от славата на Малума като направи дует с него, още повече, че приготвя нов албум и съпътстващо турне.

Като потвърждения на подозренията ни идва и фрагментът, в който секси артистът е прегърнал Мадона в студиото където пеят пред микрофон.

Мадона и Малума влязоха в звукозаписното студио

Малума и Мадона се срещнаха по-рано на MTV премиите в Ню Йорк дружно с Лени Кравиц. Най-вероятно тази среща не е била по никакъв начин инцидентна, познавайки методите на поп кралицата.

При срещата им Мадона споделя на младия реализатор, че към този момент е подготвен да мине „ на друго равнище “, а тези думи от нейната уста могат да значат единствено едно.

Малума е първият реализатор в историята на премиите MTV, който взе участие с ария напълно на испански.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР