Въпреки че Отмъстителите: Краят сложи край на участието на Робърт

...
Въпреки че Отмъстителите: Краят сложи край на участието на Робърт
Коментари Харесай

Робърт Дауни младши с удоволствие би се върнал в образа на Железния човек“

Въпреки че " Отмъстителите: Краят " постави завършек на присъединяване на Робърт Дауни младши във филмовата галактика на Marvel (MCU), носителят на " Оскар " е подготвен да се превъплъти още веднъж в ролята на Тони Старк/Железния човек, заяви IGN.


В изявление за Esquire Дауни приказва в резюме за това дали в миналото в бъдеще би се върнал в MCU.

" С наслада. Това е прекомерно неразделна част от моето ДНК. Тази роля избра мен ", съобщи Дауни пред изданието. " И вижте, постоянно споделям: в никакъв случай, в никакъв случай не залагайте против Кевин Фейдж. Това е губещ залог. Той постоянно ще завоюва. "

Все отново това не е удостоверение, че Дауни в действителност се завръща, изключително като се имат поради предходните мнения на самия Фейдж. След като през ноември в отчет на Variety се твърдеше, че Marvel Studios изследва опцията да върне Дауни и други членове на истинския екип на Отмъстителите за нов филм, Фейдж разкри, че студиото в никакъв случай не е желало " вълшебен да анулира " гибелта на Железния човек, както беше показано в " Отмъстителите " от 2019 г: Краят.

Дауни играе Тони Старк в продължение на 11 години в MCU, служейки като един от първичните Отмъстители дружно с Крис Евънс, Скарлет Йохансон, Крис Хемсуърт, Марк Ръфало и Джереми Ренър. Ролята беше голяма за Дауни, като го върна към блокбъстърите и за известно време го направи един от най-високоплатените артисти в Холивуд.

Дауни, който наскоро завоюва първия си " Оскар " за работата си във кино лентата " Опенхаймер " на Кристофър Нолан, намерено разказваше какъв брой доста значи за него присъединяване му в MCU. През януари предходната година, до момента в който участваше в подкаста на Роб Лоу " Буквално! ", той съобщи, че съгласно него някои от " най-хубавите му работи " са пристигнали в осъществяванията му като Тони Старк/Железния човек, само че че тези осъществявания са останали " малко незабелязани ", тъй като филмите са част от жанра на супергероите. /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР