Въпреки че не е в Къщата на ВИП Брадър Азис

...
Въпреки че не е в Къщата на ВИП Брадър Азис
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Азис отслабва с байпас

Въпреки че не е в Къщата на „ ВИП Брадър ” Азис се трансформира в топтема в един от епизодите с помощта на радушен диалог, извършен от диетоложката Енджи Касабие, Джулиана Гани и Ваня Щерева. Център в него, несъмнено, бе тематиката за свалянето на килограми, в която фолкидолът е превъзходен образец, откакто съумя освен да отслабне за рекордно време, само че и да стегне до неразбираемост фигурата си.
Докато лакираше ноктите на Джулиана Гани, Енджи Касабие разправяше обстойно и нашироко за постигнатите триумфи в битката с наднорменото тегло с известни родни звезди. Вниманието обаче, бързо-бързо се насочи най-много към името на Краля на фолка Азис, чиято физика през днешния ден буди удивление, а вероятно и неприкрита злоба у някои.

„ Азис отслабна доста с мен. Преобрази се”, призна ливанската диетоложка. И се впусна в любопитни детайлности:
„ Той доста обича шоколад. Яде доста шоколад, а той се стопява и не заема място в стомаха. Васко отслабна ужасно доста, а по едно време мен ме хвана дори боязън какво става. Чудех се даже дали не си хвърля храната някъде. Тогава трябваше да отпътува за месец и половина и като се върнах, той беше като неразпознаваем. Но и доста тренира – беше станал по-як. Той тренира с моя треньор”.
От думите на Касабие излиза наяве също, че макар новата си форма, Азис хапва и до през днешния ден шоколад, само че с повече мярка отпреди.
„ А и откакто си направи интервенцията... мисля, че беше байпас, по този начин най-малко го изясни в едно предаване, а и след това ми сподели, стана по този начин, че когато яде шоколад, той се стопява, без да взима място в стомаха му. А тогава той друго не можеше да яде”.

Припомняме, че самият Азис преди време бе споделил в тв предаване, че е съумял да смъкне не малко килограми за къс интервал от време. А повода, както наподобява, е точно по този начин нареченият гастрален байпас (пръстен, който се слага на по този начин наречената стомашна лента в горната част на стомаха, под хранопровода, който спомага за внезапно понижаване на приема на храна, а оттова и на количеството употребявани калории, което пък води до трайно намаляване, б. а).

Любопитна детайлност от обстановката в Къщата бе и обстоятелството, че по време на диалога сред Касабие, Гани и Щерева, участва и фолкпевицата Мария, която обаче си мълча от самото начало. А мълчанието й евентуално се дължи на обстоятелството, че е скарана с Азис, който е един от околните другари на към този момент някогашната й възлюбена Християн Гущеров, и новата му половинка Светлана Василева.

Анелия ПОПОВА, в. " ШОУ "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР