Въпреки че като цяло това е положителен ден за общуване,

...
Въпреки че като цяло това е положителен ден за общуване,
Коментари Харесай

Раците гонят излишното от живота си, внимавайте Стрелци!

Въпреки че като цяло това е позитивен ден за другарство, може да има дисбаланс в обществото. Затова е желателно да контактувате единствено с близки хора с „ открити “ връзки.

Овен – Общуването с околните (и околните) изисква повече самообладание. Хубаво би било да се въздържате от рецензии. По-добре е да сте по-внимателни с шегите: те не постоянно са толкоз положителни и безобидни, колкото си мислите.

Телец – Денят може да бъде доста прекрасен. Но не се претоварвайте с доста работа и се пробвайте да редувате домашните отговорности с отмора. Можете да включите децата в домакинските отговорности - намерете им забавно и потребно занятие.

Близнаци – Вечерта е добре да прекарате времето си в усамотение и на мира. Що се отнася до любовта и взаимоотношенията, в този момент не е належащо да се задълбочавате в разискването на остри тематики с колегата си.

Рак – Днес разчистете и би трябвало да се разделите с нещо ненужно, остаряло и негодно, както в дословен, по този начин и в метафоричен смисъл. Така ще отворите пътя за новото, което чука на вратата. Поддържайте горивото на ентусиазма си.

Лъв – Благоприятен ден за другарство. Ще намерите доста забавни тематики за диалози. За вас е елементарно да очаровате нови познати, да извършите положително усещане. Вашите гении и качества няма да останат незабелязани.

Дева – Нещата могат да бъдат положителни в любовния ви живот. Днешните звезди са удобни за връзката ви, създавайки спокойна и приятна атмосфера, тъй че пробвайте се да се възползвате оптимално от нея.

Везни – Днес не разчитайте на покровителството на звездите по отношение на подхванатите дейности. Нужно ви е да прекарате деня в спокойна и непринудена конюнктура. Възможни са проблеми от битов темперамент.

Скорпион – Днес е изключително мощна връзката ви с подсъзнанието - посредством сънища, знаци и странни съвпадения, можете да намерите отговори или решения. Нужен е баланс сред интензивност и релаксация. Движете се по пътя, който ви кара да се чувствате най-сигурни, няма да сгрешите.

Стрелец – Избягвайте да предприемате значими неща, времето още не е изключително уместно. Може да действате единствено по предварителните си проекти. Въздържайте се от недомислени дейности и решения под въздействието на страстите.

Козирог – Днес ще бъдете малко по-неспокойни и непостоянни в дейностите си. Бихте могли да елиминирате дребните проблеми във взаимоотношенията с обичания човек, като установите градивен разговор.

Водолей – По-добре да се заемете с нормалните неща, а не да се захващате с нещо ново. За предпочитане е да избягвате места, където има доста хора. Някои от вас ще намерят ефикасен метод за решение на битовите проблеми, като създадат потребни покупки за дома.

Риби – Планирайте деня си авансово и се придържайте към това. Не позволявайте на незначителни събития и персони да диктуват живота ви и да ви въвличат в проблеми, които не са ваша работа за решение.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР