Въпреки че има четири победи в последните пет мача в

...
Въпреки че има четири победи в последните пет мача в
Коментари Харесай

Легенда на Реал е фаворит за наследник на Зидан

Въпреки че има четири победи в последните пет мача в Примера дивисион, не може да бъде спокоен за бъдещето си като треньор на Реал (Мадрид), написа вестник AS. Изданието твърди, че главен любимец за заместител на французина е някогашния нападател Раул. В текста също по този начин се показва, че също е бил в листата на претендентите, само че откакто е поел, разновидността към този момент не е настоящ.

В момента 43-годишният Раул Гонсалес Бланко води втория тим на Белия балет, а селекция на Реал отново под негово управление завоюва Юношеската Шампионска лига на УЕФА.

() Florentino Pérez wants to reproduce the same pattern as with Zizou
The future of the Madrid institution is all mapped out: if Zidane leaves, Raul will replace him. [AS]
— RouteOneFootball (@Route1futbol)
Като футболист Раул се трансформира в същинска икона за почитателите на тима, печелейки шест пъти шампионската купа на страната, два пъки Шампионската лига, два пъти Световното клубно състезание и един път Суперкупата на УЕФА. На домашна сцена има още четири Суперкупи на Испания, а с националния тим на страната е Световен и два пъти Европейски първенец.

Заема и второто място за най-хубав изпълнител в историята на клуба с 324 попадения, като на върха е с 450.

Реал (Мадрид) е на 2-о място с 36 точки, на две от водача Атлетико, само че и с два мача повече. В събота те гостуват на, само че без Зидан, който се е заразил с ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР