Въпреки че г-н Бърк твърди, че е получил необработени кадри

...
Въпреки че г-н Бърк твърди, че е получил необработени кадри
Коментари Харесай

Журналист, чийто дом беше обискиран заради изтекли видеоклипове на Тъкър Карлсън, обжалва изземване от ФБР

Въпреки че господин Бърк твърди, че е получил необработени фрагменти от изявлението посредством обществено наличен URL адрес, ФБР иззе повече от две дузини електронни устройства от цифровата редакция на господин Бърк употребявайки заповед за обиск, получена посредством запечатана клетвена декларация.

Иззетите материали към момента не са върнати на господин Бърк, макар че няма повдигнати наказателни обвинявания против него.

Сега господин Бърк пита 11-ти кръг за Апелативния съд да разпечата клетвената декларация и да организира чуване за доказателства, както и да му върне конфискуваните материали.

Въпреки че не е ясно какво се твърди в клетвената декларация на държавното управление, държавното управление твърди, че господин Бърк е изтеглил поверителна информация без упълномощаване и прихващане на електронни връзки без упълномощаване, когато получи необработените фрагменти от изявлението на Fox News.

В жалбата юристите на господин Бърк настояват, че той е съумял да изтегли необработените фрагменти, тъй като конфиденциален източник е споделил Г-н Бър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР