Въпреки че флагманските смартфони Samsung Galaxy S7 и S7+ излязоха

...
Въпреки че флагманските смартфони Samsung Galaxy S7 и S7+ излязоха
Коментари Харесай

Излезе критично важно обновяване за Samsung Galaxy S7 и S7+

Въпреки че флагманските смарт телефони Samsung Galaxy S7 и S7+ излязоха през първата половина на 2016 година, южнокорейската корпорация продължава интензивно да предлага сериозни обновявания за тях.
Днес за тези телефони излезе доста значим ъпдейт с размер 135 MB, съдържащ сериозно значими обновявания за операционната система Android, както и някои други допълнения.

Предлаганото възобновяване се смята за сериозно значимо и би трябвало да се конфигурира. Въпреки, че 135 MB не наподобяват доста, ъпдейтът оправя над 500 рискови уязвимости в операционната система Android. В това възобновяване са добавени пачовете на Гугъл, както за месец септември, по този начин и за октомври 2017 година.

Освен всичко изброено, новото възобновяване за Samsung Galaxy S7 и S7+ включва и отбрана от експлойта BlueBorne , посредством който хакерите могат отдалечено да проникват в милиони устройства, без да оставят каквито и да са следи. Ето за какво, инсталирането на ъпдейта настоятелно се предлага.

Проверката за наличността на новия ъпдейт може да стане от настройките. Ако обновяването е към този момент налично, след известно време телефонът независимо ще го изтегли и конфигурира. Засега ъпдейтът е наличен за жителите на Съединени американски щати, а през втората половина на деня се чака да се популяризира и в Европа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР