Въпреки че е най-високият дял от медийните потребители, чернокожите хора

...
Въпреки че е най-високият дял от медийните потребители, чернокожите хора
Коментари Харесай

Чернокожата аудитория консумира повече медии и телевизия от всяка друга група, но иска по-добро представяне

Въпреки че е най-високият дял от медийните консуматори, чернокожите хора в Съединени американски щати и в чужбина постоянно се усещат по този начин, като че ли са показани неправилно или незадоволително показани в главните медии, съгласно отчет на Nielsen, оповестен в четвъртък.

Чернокожите американци постоянно изпреварват останалата част от общото население на Съединени американски щати във връзка с потреблението на медии, като работят повече от 81 часа на седмица с медии, като телевизия, радио и интернет. За чернокожите хора на 65 и повече години тази цифра нараства до повече от 92 часа всяка седмица, съгласно отчета.

Charlene Polite Corley, вицепрезидент по разнородни прозрения и партньорства в Nielsen, сподели пред NBC News, че потреблението на медии може да бъде значим източник на връзка и общественост за чернокожите американци и констатациите в отчета повтарят това мнение.

„ Когато става въпрос за потреблението на медии в Черна Америка, това в действителност просто значи, че наличието е от к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР