Въпреки че Челси се справя блестящо под ръководството на Маурицио

...
Въпреки че Челси се справя блестящо под ръководството на Маурицио
Коментари Харесай

Сари посочи какво трябва да подобри Челси в играта си

Въпреки че Челси се оправя ослепително под управлението на Маурицио Сари, италианският ментор счита, че отборът се нуждае от усъвършенстване във фаза отбрана.

“Много съм удовлетворен от резултатите и играчите ми, само че знам, че би трябвало да се подобрим на терена. Имаме механически качества и би трябвало да подобрим защитната фаза, другояче не сме стабилен тим. А в случай че не си стабилен тим, не може да имаш доста значими цели. Когато споделям защитна фаза, не приказвам за защитната линия, а за целия тим, тъй като за нас е доста значимо да се браним в противниковата половина и да разполагаме с топката там.
SARRI: WE MUST IMPROVE DEFENCE

Maurizio Sarri thinks Chelsea need to improve defensively if they are going to challenge for " very important targets " https://t.co/kxRMh3jPSq pic.twitter.com/6Kc9pYS89q
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) November 4, 2018 Дефанзивната линия е единствено резултат от отбранителната фаза на отбора, тъй че е значимо да се подобрим като тим в отбрана. Имаме механически качества, тъй че можем да сме рискови във фаза офанзива и да печелим мачове без високо равнище на тактическа организираност, за което съм късметлия”, съобщи Сари пред “Скай спортс”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР