Въпреки че безплатните личностни тестове в интернет в никакъв случай

...
Въпреки че безплатните личностни тестове в интернет в никакъв случай
Коментари Харесай

Тест: Първото, което виждате, разкрива най-важното за вас

Въпреки че безплатните личностни проби в интернет никога не са точна мярка за това кой сте като човек, те са забавни и занимателни.

Има толкоз доста разнообразни черти, които съставляват личността, и това прави всеки един в действителност неповторим. Да бъдем справедливи във връзка с личните си личностни черти обаче може да бъде мъчно, тъй като не постоянно виждаме себе си по метода, по който другите ни виждат.

Интернет личностните проби вършат занимателно и елементарно разкриването на дребни скрити частици от себе си, които могат да ви дадат известна визия за това кои сте. Не може да се подценява, че тези видове личностни проби са единствено за развлекателни цели и не са предопределени да бъдат прецизен разбор на вашия психически профил.

Това, което видите първо на картинката, разкрива дали сте с дясното или лявото полукълбо на мозъка ви е водещо. Всичко, което би трябвало да извършите, е просто да погледнете картинката и да кажете какво видяхте първо.



Според картинката, в случай че видите риба, дясното полукълбо е водещо, а в случай че видите нимфа - лявото.

Въпреки това доста хора, които споделят изображението в Twitter, в това число авторката на " Хари Потър " Дж. К. Роулинг, споделят, че вместо риба или нимфа, те виждат или магаре, или тюлен.

Това съответно изображение е въведено за първи път през 1968 година в списанието " Perception & Psychophysics " като образец за двусмислени фигури, основани за потребление от психолози в разнообразни опити. Изображението още веднъж се използва за изследване от 2008 година в университета Корнел, което няма нищо общо с левия или десния мозък, а по-скоро преглежда по какъв начин „ мотивационните положения на хората – техните стремежи и желания – въздействат върху обработката на образни тласъци. "

И по този начин, какво значи, в случай че сте видели риба, нимфа, магаре, кон или тюлен в тази оптична заблуда?

Без никаква експлицитна мотивация, като да вземем за пример оповестена премия, най-вероятно животното, което сте видели първо, е това, което съставлява полезности и личностни черти, които намирате за удобни или преференциални.

Ето какво разкрива видяното за вас:

1. Първото нещо, което сте видели, е кон...

Конете са влиятелни животни, за които е известно, че символизират независимост, устойчивост, великолепие, дух, увереност и храброст. Ако видите кон в това изображение, вие олицетворявате свободолюбивия темперамент на коня. Вие сте изключително съдбоносен човек, който не се опасява да се изправи лице в лице с провокациите.

2. Първото нещо, което сте видели, е тюлен...

Тюлените, които споделят черти на детайлите Вода и Земя, са знаци на палавост, интуитивност, естетика и благополучие. Ако видите тюлен на това изображение, вие сте спокойни и привлечени от завършения. Точно както тюленът се усеща комфортно на сушата и във водата, вие намирате елементарно да се приспособите към нови обстановки и да се оставите по течението.

3. Първото нещо, което сте видели е риба...

Рибите са знак на прераждане, изобилие, шанс, смяна, здраве и страсти. Свързани с водата, рибите са известни също като знаци на мира и баланс. Ако видите риба на това изображение, вие сте в звук с страстите си и не се страхувате да ги изразите. Имате мощна вътрешен глас и можете да се адаптирате добре в съвсем всяка обстановка.

4. Първото нещо, което сте видели, е нимфа...

Русалките са знаци на хубост, противоречие и женственост. Ако видите нимфа в това изображение, вие сте човек, който постоянно остава правилен на себе си. Точно както русалките не могат да бъдат опитомени, тези, които видят нимфа в този облик, се любуват на тяхната уникалност.

5. Първото нещо, което сте видели, е магаре...

Магаретата са знаци на чест, напредък, работа и вътрешен глас. Ако видите магаре на това изображение, вие сте работлив човек със мощно възприятие за отговорност. Вие също сте лоялни, само че мощната ви вътрешен глас ви защищава от сляпа преданост. Въпреки че мнозина може да кажат, че сте твърдоглав, в действителност вие просто знаете, че би трябвало да се доверите на инстинкта си и да действате внимателно, когато смятате, че е належащо.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР