Въоръженото крило на палестинската ислямистка групировка Хамас“ публикува днес в

...
Въоръженото крило на палестинската ислямистка групировка Хамас“ публикува днес в
Коментари Харесай

Хамас публикува видео с трима възрастни израелски заложници, които молят да бъдат освободени

Въоръженото крило на палестинската ислямистка формация „ Хамас “ разгласява през днешния ден в „ Телеграм “ едноминутно видео с трима възрастни израелски заложници, които са измежду отвлечените в линията Газа след нападението на 7 октомври на израелска територия, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Във видеото на „ Бригадите на Изедин ал Касам “, озаглавено „ Не позволявайте да остареем тук “, тримата брадясали мъже са снимани седнали на столове и молят да бъдат освободени. На записа лицата им са замъглени.

Седящият в средата споделя на иврит, говорейки към камерата, че е Хайем Бери и е на 79 години. Мъжът споделя, че е бил държан с други възрастни заложници с хронични болести и те всички живеят в доста тежки условия.

„ Ние сме поколението, което построи основата за основаване на Израел. Ние сме тези, които поставихме началото на Израелските сили за защита. Не разбираме за какво сме изоставени тук ", споделя Бери.

„ Трябва да ни освободите. Няма значение на каква цена. Не желаеме да бъдем жертви като директен резултат от военни въздушни удари на Израелските сили за защита. Освободете ни без условия. Недейте да позволявате да остареем тук ", прибавя заложникът.

В края на видеото тримата мъже повтарят в един глас " Не позволявайте да остареем тук. "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР