Въоръженият мъж, който изби 14 души при най-смъртоносната стрелба в

...
Въоръженият мъж, който изби 14 души при най-смъртоносната стрелба в
Коментари Харесай

Стрелба в Прага: Дейвид Козак се самоуби, докато въоръжена полиция го заобиколи на покрива

Въоръженият мъж, който мазета 14 души при най-смъртоносната пукотевица в Чешката република, посегна на живота си, тъй като знаеше, че полицията го доближава.

Днес полицията разкри, че до момента в който въоръжени служители на реда минават през постройката на университета, където Дейвид Козак е вилнял, стрелецът се е самоубил, когато е бил заобиколен на покрива.

Козак, уединен въоръжен мъж, простреля 14 души и рани 25 други при непоносим протест в Карловия университет в центъра на Прага. Властите в града споделят, че зверството е най-лошата всеобща пукотевица в Чехия. По-късно се оказа, че той е умъртвил мъж и новороденото му бебе при „ инцидентна “ офанзива в гора дни по-рано.

Козак е прострелял случайно хора от балкона на постройката и е имал голям боеприпас от оръжия и муниции с него. Оттогава стана ясно, че преди убийството си Козак е водил дневник на съветски в приложението за известия Telegram, като е написал в един вцепеняващ пост: „ Искам да направя пукотевица в учебно заведение и вероятно да се самоубия. “

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР