Въоръжените сили на Украйна все още нямат никакви шансове да

...
Въоръжените сили на Украйна все още нямат никакви шансове да
Коментари Харесай

Шуригин за превземането на остров „Змеийний: ВСУ нямат шанс

Въоръжените сили на Украйна към момента нямат никакви шансове да завладяват остров Змеийний: сегашните благоприятни условия на украинската войска просто не са задоволителни.

Това заяви военният специалист Владислав Шуригин.

По думите му в този момент на острова са ситуирани бойни групи на съветските въоръжени сили, снабдени с панцири и торове, както и цялостна система за противовъздушна защита. Всичко това прави допустимо отблъскването на всяка офанзива.

Единственият метод да се завземе Змеийний е да се надминат опциите на съветската формация, сподели специалистът в изявление за Ukraina.ru.

" Не виждам тази опция. Опитаха се да го създадат с лодки и не съумяха. Опитаха се да го създадат с хеликоптери - не съумяха. Опитаха с лодки и хеликоптери - не се получи. Опитаха се да употребяват артилерия и дронове, зада отстранят позициите ни от острова, само че и това не проработи “, заключи Шуригин.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР