Въоръжените сили на САЩ снощи са нанесли удари по два

...
Въоръжените сили на САЩ снощи са нанесли удари по два
Коментари Харесай

САЩ са нанесли удари по две цели в Сирия в отговор на продължаващи атаки

Въоръжените сили на Съединени американски щати нощес са нанесли удари по два обекта в Източна Сирия, употребявани от иранския Корпус на гвардейците на ислямската гражданска война и свързани с Иран групировки, в отговор на " продължаващите офанзиви " против американските военнослужещи в Ирак и Сирия, съобщи ДПА, цитирайки известие на Пентагона.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 972
Ударите са били нанесени по образователен център в Абу Камал и по укритие в Маядин в източната провинция Дейр аз Зор, заяви в свое малко изказване министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин.

Съединени американски щати нанесоха сходни удари по цели в Източна Сирия през октомври и по-рано през ноември.

През последните седмици проиранските групировки ускориха нападенията си против американски военни бази в Сирия и Ирак в отговор на израелската военна акция в Газа.

Обстановката в областта на сигурността в целия район е изключително напрегната от 7 октомври насам, когато бойци на " Хамас " направиха смъртоносни набези в южната част на Израел, отбелязва ДПА. Израел отговори с мощна въздушна и сухопътна атака в Газа.

Съединени американски щати разположиха повече оръжейни системи, военни кораби и въздушни ескадрили в Източното Средиземноморие и изпратиха няколкостотин бойци в Близкия изток, с цел да поддържат американските подразделения там.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е наредил снощната акция, с цел да даде ясно да се разбере, че Съединени американски щати пазят себе си, своите чиновници и своите ползи, акцентира Остин. Съединени американски щати са подготвени да подхващат спомагателни нужни ограничения за отбрана на личния си народ и ползи, добави той

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР