Въоръжената полиция е разположена в част от Дижон, Източна Франция,

...
Въоръжената полиция е разположена в част от Дижон, Източна Франция,
Коментари Харесай

Въоръжена полиция блокира Дижон след сблъсъци на чеченци и африканци

Въоръжената полиция е ситуирана в част от Дижон, Източна Франция, след принуждение избухнало сред съперничещи банди за четвърта нощ, оповестява " Ройтерс ".

Преди няколко десетки служители на реда да съумеят да възстановят реда са запалени коли и кофи. Размириците стартират от " споразумяване на сметки " сред етнически чеченци и локални поданици на Гресиле , регион с ниски приходи с съществено имигрантско население от Северна Африка , съобщи локалният префект Бернар Шмелц.

Регионалната радиостанция " Франс Блу " цитира прокурора от Дижон Ерик Матиас, като съобщи, че е почнал следствие за опит за ликвидиране от проведена група и подстрекаване към принуждение. Чеченците са употребявали обществените медии, с цел да призоват чеченци от цяла Франция за възмездие поради нахлуване против член на тяхната общественост от хора от региона на Магреб в Северозападна Африка.

Видеоматериали, чийто генезис " Ройтерс " не съумя да удостовери, се разпространиха през почивните дни и демонстрират по какъв начин десетки чеченци с качулки размахват револвери или ножове из улиците на предградието на Дижон .

" Вече не сме във функционираща република, когато нещата се развиват по този начин ", разяснява кметът на Дижон Франсоа Ребсамен пред БФМ, критикувайки неналичието на полицейски запаси. Министърът на вътрешната сигурност Лоран Нунес трябваше да замине за Дижон.
 Под натиска на полицията Франция анулира възбраната за душене на арестувани
Под натиска на полицията Франция анулира възбраната за душене на арестувани

Забраната беше оповестена предходната седмица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР