Въоръжен с нож преследва жители на столичен квартал. Това не

...
Въоръжен с нож преследва жители на столичен квартал. Това не
Коментари Харесай

Въоръжен с нож мъж преследва жители на столичен квартал

Въоръжен с нож преследва поданици на столичен квартал. Това не е първата демонстрация на мъжа. Преди време негови съседи се оплакаха, че се разхожда с газов револвер, мачете, нунджако и противогаз. Малко по-късно мъжът беше настанен в психиатрия, само че през днешния ден още веднъж е у дома, явно без да пие медикаментите си.
Съседи описват, че мъжът е бил арестуван краткотрайно от граждански служител на реда, както и от охранителите, до момента в който не са пристигнали служители на реда от 9-то РПУ.
„ Разказаха, че през нощта мъжът е нападнал трима души, които са пазарували в денонощен магазин. Вероятно е желал пари, защото той няма средства. Блокът е потрошен, стъклото е счупено, механизмът на вратата също”, споделя комшия.
В края на ноември 2019 година мъжът е диагностициран с шизофрения и е настанен в психиатрия за три месеца, само че по-късно още веднъж е пуснат. Съседи описват, че влиза в разнообразни облици – на барета, охранител и други. За мъжа се грижи вуйна му, защото татко му и брат му отхвърлят да поемат отговорност. Съседите му пък към този момент се намират в невъзможност, неведнъж са подавали тъжби, само че без решение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР