Ваня Щерева призна, че има сериозни проблеми в отношенията с

...
Ваня Щерева призна, че има сериозни проблеми в отношенията с
Коментари Харесай

Ваня Щерева проплака от дъщеря си! Ето защо двете не се разбират:


Ваня Щерева призна, че има съществени проблеми в връзките с щерка си Мила. Причината била, че наследницата й постоянно се карала и й отправяла тежки рецензии.

Въпреки че се изявява като певица, също като майка си преди време, 20- годишната Мила била радикално друга като темперамент. Младото момиче било доста премерено, постоянно мислело с главата си и в никакъв случай не се поддавало на страстите. За разлика от, която постоянно подхождала към всичко доста прочувствено.

Мила постоянно подлагала на критика писателката за лековатото й държание. Обвинявала я, че не се държи на състояние и не е задоволително сериозна. Че е детска. Често момичето я упреквало, че се усеща като по- старата от двете.

„ Прави ме на г*з “, призна пред съквартирантите си Ваня Щерева. Тя се оплака, че непрекъснатите забележки от страна на щерка й напряко я унищожават, само че нямало какво да направи.

Бащата на Мила е известният баскетболист Роберт Гергов. Момичето обаче по този начин и не развило афинитет към спорта. За сметка на това, наследило един от гениите на майка си – да пее и да композира. Въпреки че Ваня Щерева от години не се занимава с музика, щерка й се надява да пробие в това занятие.

Мила се яви в Х фактор преди четири години, когато беше единствено на 16. Тогава тя се показа повече от сполучливо на първия кастинг. Но не съумя да продължи напред в шоуто. Тя обаче не се отхвърля, а продължава да се занимава с музика. Мила към този момент годи по участия онлайн и е посочена от мнозина спецове като преуспяващ гений.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР