Ваня разкри, че от близо година не е имала по-ниски

...
Ваня разкри, че от близо година не е имала по-ниски
Коментари Харесай

Нова Война В Къщата! Ваня И Божана Се Хванаха За Гушите, Причината Ще Ви Изуми!

Ваня разкри, че от близо година не е имала по-ниски стойности на кръвната си захар и по тази причина пие тази запарка от костилките на маслините, която Божана изхвърли, тъй като реши, че има плесен. Тези дейности на готвачката засегнаха доста Ваня и тя спря да контактува с нея. Певицата забрани също по този начин на всички останали съквартиранти за питат каквото и да било за нея тъкмо Божана.

И макар че Божана се опита да затопли връзките сред двете с нова запарка, Ваня не съумя да преглътне стореното от нея и влезе в кухнята, с цел да си направи лекарството сама. „ Аз отхвърлям да се храня с храна, приготвена от човек, който е недобронамерен по отношение на мен “, съобщи изрично певицата.

След тези думи на певицата, Божана неведнъж съжали за дейностите си. Ваня от своя страна съобщи, че е достигнала лимита си. „ Недобронамереност не мога дълго време да изтърпя “, добави още певицата.

Войната сред Ваня и Божана се задълбочи, когато готвачката направи коктейл за съквартирантите като употребява всички грейпфрути и не остави за певицата.

Дори Ева не съумя да успокои Ваня. „ Тя в случай че й изискат някакъв коктейл, тя ще изцеди кръвта ми, с цел да я излее в коктейла “, продължи да драматизира Костова. В диалог в Розмари певицата бе безапелационна, че Божана е изхвърлила водата от маслини преднамерено.

Ще се сдобрят ли Ваня и Божана, или спорът сред двете ще се задълбочи, следва да забележим в идващите епизоди.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР