Ваня Григорова се срещна с представители на КНСБ. В тази среда

...
Ваня Григорова се срещна с представители на КНСБ.
В тази среда
Коментари Харесай

Ваня Григорова се срещна с представители на КНСБ

Ваня Григорова се срещна с представители на КНСБ.

„ В тази среда аз се усещам най-комфортно. Това са моите хора. Това е изходната позиция, от която потеглям. Това е и една от главните аргументи да се съглася да вземам участие с конкуренцията за кмет на София “.

В КНСБ се организира среща на претендента за кмет на София, повдигнат от Българска социалистическа партия и Обединена Левица. В нея участваха и представители на синдикалната организация.

„ От години считам, че синдикатите би трябвало да имат представители в ръководството. Да имат съществено наличие в дебатите и в договарянията на политическо равнище “, сподели Ваня Григорова. Тя акцентира, че няма мощна обществена страна, в която да се пазят ползите на елементарния човек, без синдикатите да имат присъединяване в ръководството.

Ваня Григорова разяснява, че не би трябвало да има съглашение за нарастване на заплатите на чиновниците в градския превоз, а би трябвало те да се договарят година за година поради равнищата на инфлация. Според нея би трябвало да продължи да работи Съветът за обществено съдействие.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР