Външното министерство на Иран вчера излезе с изявление, което осъжда

...
Външното министерство на Иран вчера излезе с изявление, което осъжда
Коментари Харесай

Иран осъди Израел за окупацията на палестинска земя на Западния бряг

Външното министерство на Иран през вчерашния ден излезе с изказване, което осъжда Израел за окупирането на 8 кв. км палестинска земя на Западния бряг на река Йордан.

„ Това е кражба и експанзия на Израел против палестинския народ и е нарушаване на интернационалното право “, се показва в изказването.

Израел възнамерява да построи на окупираната земя заселнически селища, както и индустриални и търговски обекти. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2151Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед528601Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед159963Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед29608Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед23747Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед528601Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166320Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед159963Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед134056Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130113Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев12962„ Юмрукът “ на патриарх Неофит - Втора част  Румен Пе </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР