Външният министър Сергей Лавров ще я привиква на килимчето да

...
Външният министър Сергей Лавров ще я привиква на килимчето да
Коментари Харесай

Митрофанова и шефовете на служби на килимчето при Путин за провала в България. Ще хвърчат глави

Външният министър Сергей Лавров ще я привиква на килимчето да дава пояснения за зародилата сериозна обстановка. Очаква се тя да бъде уволнена без доста звук и разследвана. Оправданието, че за всичко е отговорен министър председателят в оставка Кирил Петков нямало да мине.

От своя страна президентът Владимир Путин е разпоредил инспекции на работата на тайните служби и е изискал всички, които са се издънили по най-левашки метод да бъдат грубо осъдени. В Москва са гневни за неуспеха на съветската политика в считаната до неотдавна за вярна на Русия България. Това оповестиха за Фрог нюз дипломатически източници.

От години съветското посолство в София работи по осъществяване плана „ Руски свят “, който се смята за въодушевен персонално от Путин. В постигането на задачата, България да се трансформира в слабост на НАТО и Европейски Съюз до момента е бил регистриран прогрес, базирайки се на разделянето на обществото на подкрепящи Русия и такива, които пазят цивилизационните полезности на Западния свят. Агентурната мрежа, тролската войска и кремълската агитация се радвали и на смесените усеща, с които българи посрещнали експанзията и войната против Украйна. И в този миг държавното управление на Кирил Петков е нанесло нечовечен удар върху мрежата на съветските служби, градена от години.

Шефовете на военното разузнаване Игор Костюков, на външното разузнаване Сергей Наришкин и шефът на ФСБ Александър Бортников били привикани при Путин да изясняват неуспехите на своите офицери в България. Те са подложени на критика остро за това, че не са спазвали прецизно инструкциите, подписани персонално от Путин, за навлизане през България в структурите на Обединено ръководство на разузнаванията на НАТО. Това е била задача на дилемите, само че огромната интервенция се оказала злополука.

Самата Митрофанова е подложена на критика за неумението да води разговор на доближаване с управляващите в София. Вместо това тя употребила безусловен звук и също така напълно намерено контактувала с отявлени русофили и партийни водачи, на които Кремъл възлагал очаквания за основаване на разнобой в българската политика и общество. Това дискредитирало дипломатическата задача на Русия, считат нашите източници.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР