Външният министър на Северна Корея отправи заплаха към Съединените американски

...
Външният министър на Северна Корея отправи заплаха към Съединените американски
Коментари Харесай

Пхенян: Наша ракета ще посети американците!

Външният министър на Северна Корея насочи опасност към Съединените американски щати поради държанието и думите на Доналд Тръмп, заяви „ Лос Анджелис Таймс “.

Ри Йонг-Хоу съобщи пред Общото заседание на Организация на обединените нации, че президентът е направил „ неизбежно визитата на нашите ракети на цялата американска територия “.

Преди дни Тръмп заплаши Пхенян с цялостно заличаване и съобщи, че водачът Ким Чен-ун е на самоубийствена задача. Севернокорейският външен министър обаче уточни, че само Тръмп е на самоубийствена задача.

„ Поради неналичието на съществени знания, той се опита да обиди достолепието на моята страна. Той позволи необратима неточност, която направи неизбежно визитата на наша ракета в континенталната част на Щатите “, съобщи Ри Йонг-Хоу.

Външният министър съобщи също, че американският президент Доналд Тръмп е ментално смутен човек, изпълнен с грандомания. Това е следващата замяна на закани по оста Пхенян – Вашингтон.

Преди часове бомбардировачи на американските въоръжени сили прелетяха покрай източното крайбрежие на Северна Корея, демонстрирайки мощ и подготвеност да нанесат гибелен удар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР