Външните министри на ЕС решиха да ограничат достъпа на Русия

...
Външните министри на ЕС решиха да ограничат достъпа на Русия
Коментари Харесай

ЕС реши да ограничи достъпа на Русия до финансовия пазар

Външните министри на Европейски Съюз взеха решение да лимитират достъпа на Русия до финансовите и финансовите пазари на Европейски Съюз, сподели дипломатът от Европейски Съюз Жозеп Борел на 22 февруари.

„ Ние се прицелваме опцията за достъп на съветската страна и държавно управление до нашия финансов пазар, ограничавайки финансирането на техните политики посредством ограничение на достъпа на държавния дълг до нашия пазар “, сподели Борел, представен от РИА Новости.

Европейският съюз назова признаването на ДНР и ЛНР от Русия жестоко нарушаване на интернационалното право и споразуменията от Минск, като даде обещание да отговори на това.

Припомняме, че на 21 февруари съветският президент Владимир Путин след съвещание на Съвета за сигурност се обърна към жителите на Русия и съобщи, че смята за належащо неотложно да признае суверенитета на Донецката и Луганската национални републики. Преди това той назова протичащото се в Донецк геноцид.

Украинският президент Владимир Зеленски сподели, че Киев обмисля спиране на дипломатическите връзки с Русия, като прикани за наказания против плана " Северен поток 2 ".

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР