Vanhawk Multiseason - първата всесезонна гума на Firestone за ванове

...
Vanhawk Multiseason - първата всесезонна гума на Firestone за ванове
Коментари Харесай

Firestone показа първите си всесезонни гуми за ванове и микробуси

Vanhawk Multiseason - първата всесезонна гума на Firestone за ванове и микробуси на европейския пазар, предлага усъвършенствана горивна ефективност; Сертифицирана със зимните маркировки 3PMSF и M + S и с етикет Европейски Съюз клас „ B “ за мокро сцепление, Vanhawk Multiseason e проектиранa да работи целогодишно при всевъзможни метеорологични условия.
Firestone, емблематичната марка гуми, известна с устойчивите си и надеждни артикули, през днешния ден разгласи стартирането на първата си всесезонна гума за ванове и микробуси на европейския пазар – Vanhawk Multiseason. Най-новата гума на Firestone, подготвена даже за зимата и оптимизираща разхода на гориво, е проектирана да работи целогодишно при всевъзможни метеорологични условия. Vanhawk Multiseason е идеална гума за притежатели на дребни и междинни автопаркове, както и за водачи на частни микробуси, които търсят интелигентния избор и оптималната бизнес успеваемост.

Правилният избор за бизнеса

Винаги стремяща се да даде на клиентите си най-хубавото съответствие цена-качество, Firestone разшири портфолиото си гуми Vanhawk с първата си всесезонна гума в сегмента. Vanhawk Multiseason предлага усъвършенствана горивна успеваемост, постигайки етикет от Европейски Съюз клас „ C “ за множеството си размери. Това е реализирано с помощта на уравновесената неотстъпчивост на модела, която обезпечава постоянни характерности при сухи условия, както и стабилен пробег.

Проектирана за работа във всевъзможни времеви условия, целогодишно

С дизайн на шарката на гумата, включващ усъвършенствани ръбове и ламели, Firestone Vanhawk Multiseason комбинира своите индикатори за горивна успеваемост с подготвеност за зимния сезон. Гумата има комплициран дизайн за положително показване при снежни условия, който е в допълнение усъвършенстван, с помощта на процеса на разработка, възползващ се от необятно потребление на симулации и валидиране в региона. Това се потвърждава от маркировките на гумата - „ тривърха планина със снежинка “ (3PMSF) и „ тиня + сняг “ (M + S), с които тя изцяло дава отговор на законовите правила в Европа, свързани с шофирането при зимни условия.

Firestone Vanhawk Multiseason също по този начин реализира документ от Европейски Съюз клас „ B “ за мокро сцепление. Високото показване се дължи на съразмерен дизайн на шарката, който ползва надлъжни канали, с цел да се усили оптимално отвеждането на водата от контактната зона. Гумата също се отличава с употребяваната новаторска технология за наноселективни смеси на Bridgestone – Nano Pro-Tech™ за възстановяване на успеваемостта ѝ при мокри настилки и сняг. Тя обезпечава по-добра дисперсия на силициев диоксид, който се употребява при образуването на гумата.

Силно и надеждно показване

Разработена в Европа, най-новото попълнение към семейство Vanhawk ще бъде пуснато в определени размери през октомври 2020 година С 19 разнообразни размери сред 15 ” и 16 ”, в това число три разновидността за коли с огромни натоварвания (10PR), новата Firestone Vanhawk Multiseason ще покрие 84% от пазара, което значи съвсем всеки вид лекотоварни коли и товари.

Емилио Тиберио, Главен механически шеф и Главен действен шеф на Bridgestone EMIA, разяснява старта на Firestone Vanhawk Multiseason: „ Firestone постоянно се е гордяла с обстоятелството, че предлага налични гуми, които имат мощни и надеждни индикатори. Vanhawk Multiseason, несъмнено, реализират това, само че с добавена стойност, състояща се в това, че могат да се употребяват през цялата година даже на сняг и в мокри условия, с помощта на своя повсеместен дизайн. Наред с усъвършенстваната горивна успеваемост, гумата е отличен избор за дребни и междинни автопаркове, които се нуждаят от дълготрайни гуми, които могат да работят при всевъзможни климатични условия и през цялата година. Firestone Vanhawk Multiseason е тук, с цел да помогне на нашите клиенти да усъвършенстват оперативните си разноски и да усилят оптимално успеваемостта на бизнеса си през цялата година. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР