Ванга: Световни лидери ще бъдат убити, комунизмът ще се завърне.Известната

...
Ванга: Световни лидери ще бъдат убити, комунизмът ще се завърне.Известната
Коментари Харесай

Ванга: Световни лидери ще бъдат убити, комунизмът ще се завърне


Ванга: Световни водачи ще бъдат убити, комунизмът ще се завърне.

Известната прорицателка Баба Ванга е направила серия от предсказания за 2024 година, като ужасяващи терористични офанзиви, написа английското издание Mirror. 

Наречена Нострадамус на Балканите, Ванга предвижда, че международни водачи ще бъдат убити и ще има офанзиви с биологични оръжия.

Вангелия Пандева Гущерова, известна като Баба Ванга,

е българска ясновидка, която стартира да прави злокобно точни предсказания от ранна възраст.

Тя приписва невероятните си сили на международни водачи като българския цар Борис III и руския

водач Леонид Брежнев, които са се съветвали персонално с нея.

След гибелта й през 1996 година вярващите не престават да се водят от нейните прогнози.

Според мнозина Ванга предсказала гибелта на принцеса Даяна,

потъването на съветската подводница Курск и терористичните офанзиви от 11 септември, както и пандемията от ковид.

Твърди се, че за 2024 година баба Ванга е предсказала убийството на съветския президент Владимир Путин от „ собствен съотечественик “.
Докато войната в Украйна бушува, се счита,
че гибелта на съветския водач ще хвърли света в по-голяма неустановеност.

Тя също предизвестила за терористични офанзиви в цяла Европа, до момента в който неназована „ огромна страна “ ще извърши офанзиви с биологични оръжия.

Също по този начин английският вестник написа, че Баба Ванга е предсказала огромна икономическа рецесия през 2024 година. Според създателите на публикацията прорицателката предрекла, че възходящите нава на държавните задължения и ескалиращото геополитическо напрежение ще потопят в безпорядък международната стопанска система.

Ванга също пророкувала влошаване на климата и няколко ужасяващи метеорологични феномени. Кибератаките също ще изложат света на заплаха, като се плануват офанзиви против основна инфраструктура, електрически мрежи и пречиствателни станции за вода.

Все отново британците показват и позитивни предсказания на Баба Ванга, съгласно които ще бъдат открити лекувания на нелечими заболявания като Алцхаймер и рак, както и огромен софтуерен пробив в квантовите калкулации.

Баба Ванга предрекла, че апетит по света няма да има 2028 година. Също по този начин Ванга предсказва връщането на комунизма през 2076 година, а хората ще стартират да пътуват във времето през 2304 година, написа още Телеграф.

Според Mirror петричката пророчица планувала още, че светът ще потъне в мрак след извънземно настъпление, а също и че орбитата на планетата Земя ще се “промени ” и ще обърне радикално климата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР