Ванга не просто вярвала в съществуването на извънземни, а твърдяла,

...
Ванга не просто вярвала в съществуването на извънземни, а твърдяла,
Коментари Харесай

Екстрасенската Ели Логинова разкри какво е провидяла Ванга в Царичина

Ванга не просто вярвала в съществуването на извънземни, а твърдяла, че имала връзка с тях и те й помогнали да изяви дарбата си. Това пророчицата постоянно говорела пред познати.

Сега съветският публицист Сергей Кастарной, който поддържал близки връзки с феномена в последните години на живота й, срещал се неведнъж с нея и я разчувствал да споделя персонални неща, написа Телеграф.

Той, както и доста други, твърди, че Ванга му споделила по какъв начин към този момент като била сляпа и имала видения, един път сънувала, че й се явява рицар в бяло. По-късно тя сметнала, че може би той е бил извънземен.

Рицарят й споделил, че тя би трябвало да употребява дарбата си, с цел да оказва помощ на хората. Така, с помощта на съществата не от този свят, Ванга станала пророчица и поела ориста си.

Царичина

Ванга постоянно приказва за извънземни, настояват общувалите с нея. Преди време Ели Логинова също показа, че пророчицата й споделила по какъв начин в действителност в земята под Царичина има извънземна връзка и я насърчила за начинанието, което било тайнствено прекъснато тъкмо преди огромните открития.

Логинова си спомня: “Ванга ни разказваше, че няма нищо ужасно в обекта. Вижда вода, само че не е рискова. Няма сривания и никой няма да загине. Каза ни: Абе аз виждам тука една жута (б.р. жълта) маймуна! Ни маж, ни жена! Защо ви е? Бре, бре, бре! Виждам я. Като стигнете двете стъпала, отново елате. “

Аз към този момент бях почнала да изписвам страници с текстове, да рисувам под диктовка. Много е необичайно, за пръв път ми се случваше да следя това събитие – през нея минаваха разнообразни духове, с друг глас.

Тя вдигаше глава нагоре и питаше, а по-късно започваше с мъжки тембър на гласа да приказва. Все едно разговаряше с друг човек.

Обръща се към мен и споделя: “Ти ще четеш тези знаци! Но аз по какъв начин ще ги прочета, не ги зная, те са необичайно писмо? Ти ще ги четеш. Виждам, че и рисуваш тук.

А, и мене ме има в тези рисунки! В реалност на рисунките, които извънземните правеха посредством мен, я бяха изрисували на няколко места. “

Кораб

Според Кастарной черквата на Ванга в Рупите също била обвързвана с извънземните. Тя била направена като НЛО транспортен съд. Пророчицата по тази причина се скарала и с формалната църковна власт, тъй като нещата не били напълно по канона.

Ванга неведнъж приказва за извънземни. Казвала, че най-често се среща с такива от планета, странстваща из космоса. Те били доста позитивно настроени към нас и желали да ни оказват помощ.

В запис, изработен през май 1979 година, Ванга отсича, че след 200 години ще създадем контакт с извънземния разсъдък. А 9 години по-късно пророчицата намерено декларира, че виждала извънземните. Те били доста работливи и тъкмо проведени.

Тя твърди, че на доста планети из галактиката и вселената има извънземни, само че преднамерено ни обърквали с информацията, тъй като сме на доста ниска степен от развиването и тази информация щяла да ни се отрази зле, в разнообразни крайности. Дори и с това, че сме щели да ги приемем за богове, а те въобще не били такива.

Пророчицата също приказва и за стъпването на астронавти на Луната през предишния век. Според нея там няколко пъти са били открити връзки с извънземни, само че за това въобще не се приказва по експлицитната заповед на пришълците.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР