Ванга изгонила бащата на продуцента Магърдич Халваджиян, защото той не

...
Ванга изгонила бащата на продуцента Магърдич Халваджиян, защото той не
Коментари Харесай

Маги Халваджиян: Ванга е изгонила баща ми, защото не вярвал в способностите и

Ванга изгонила бащата на продуцента Магърдич Халваджиян, тъй като той не вярвал в паранормалните й качества. Майката на водещия посетила пророчицата още преди раждането му в компанията на брачна половинка си-куклен актьор. Той обаче бил песимистичен към опциите на Ванга и не поискал да влезе в къщата й. Балерината Юлия обаче пристъпила прага и още от вратата петричкият феномен отсякъл: ”Кажи на оня арменеца, дето седи на двора извън, да си тръгне, щом не има вяра в мен. И майка ми си глътнала граматиката. Баща ми постоянно имаше пояснение за тези неща.

Според него майка ми е обяснила вътре, че има гадже арменец, който я чака на открито и не желае да влезе. Те по този начин вършат врачките: събират авансово информация и след това хоп-познават ”. Е щеше да е доста елементарно, в случай че беше по този начин. Баща ми в по-късните си години доста е приказвал за това и викаше: Абе, аз не го разбирам това, само че не мога да го отрека. Сигурно има нещо. Да, несъмнено има нещо. Аз да вземем за пример имам вяра, че не сме сами във вселената. Вярвам в извънземни.. ”, написа Магърдич Халваджиян в автобиографията си „ Без реклами ”.

През 2008 година той продуцира предаването „ Ясновидци ” по Би Ти Ви, което събираше екстрасенси, които да позволяват разнообразни проблеми. Когато отсявали кой да влезе в него, част от тях даже заплашили Маги с проклинание, в случай че не ги утвърди за присъединяване. Шоуто, чиито водещ е към този момент забравеният Николай Георгиев, става толкоз известно, че румънска телевизия кани Халваджиян и екипа му да направи същото предаване и в северната ни съседка.

По това време той към този момент има сериозен опит зад тила си със снимането на клипове и излъчвания като „ Море от обич ” и „ Сладко възмездие ”, а брат му Джуди продуцира „ Господари на ефира ”. Малко след старта на „ Сладко възмездие ” арменецът се среща с Димитър Рачков, който се оправя прелестно с ролята на мутра. ”Виждах го за първи път и ми направи мощно усещане. Въобще не приличаше на комедиант, играеше супер съществено ”, спомня си Халваджиян.

По-късно Малин Кръстев би трябвало да напусне воденето на Господарите за месец, тъй като снима филм. Той предлага Рачков да го замести и Маги харесва воденето му и по този начин стартира възхода на артиста като водещ. Продуцентът го кара да напусне Народния спектакъл, където по това време Митко е на щат и да се посвети напълно на продукциите на компаниите на братята.

Рачков остава компактно до Маги и през днешния ден, макар че след абсурда сред арменеца и Би Ти Ви първата частна телевизия предлага големи хонорари на Митко и Мария Игнатова, с цел да останат на работа там./Show.blitz.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР