Вандали са счупили стъклата на автомобила на общинския съветник от

...
Вандали са счупили стъклата на автомобила на общинския съветник от
Коментари Харесай

Вандали потрошиха колата на общински съветник от Демократична България

Вандали са счупили стъклата на автомобила на общинския консултант от " Демократична България " в Нова Загора Кремена Петрова. Така е попречено тя да взе участие в следващия митинг против обгазяването на града, оповестиха от партията.

Инцидентът е станал през нощта на 4 против 5 октомври. Автомобилът е бил паркиран пред дома ѝ. Счупени са стъклата му, като вандалите не са взели нищо от колата.

За 5 октомври е бил плануван следващия митинг пред постройката на общината. От три седмици поданици на Нова Загора стачкуват поради обгазяванията. Проблемът със задушливата миризма не е нов за града.

Кремена Петрова е един от главните деятели в търсене на решение на казуса. Тя внесе оферти до Общинския съвет и Министерството на околната среда и водите в града да се сложи мониторингова система за качеството на въздуха.

Наред с това Петрова е и един от уредниците на митингите. Наскоро група протестиращи окупираха постройката на Регионалната ревизия по околната среда и водите - Стара Загора, откакто управлението ѝ отхвърли среща по казуса с мръсния въздух с претекст " ковид ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР