Валя Ахчиева е българска журналистка, която работи в Българската национална

...
Валя Ахчиева е българска журналистка, която работи в Българската национална
Коментари Харесай

Тъга споходи Валя Ахчиева навръх Коледа. Ето защо журналистката е неутешима

Валя Ахчиева е българска журналистка, която работи в Българската национална телевизия. Кариерата й е извънредно богата и дългогодишна. Тя води предаването „ Открито “ още от 1994 година насам. Тя е и единственият български публицист, награден с влиятелната премия на Глобалния алианс за отбрана на детското здраве и хранене. Всеки човек, без значение от неговата специалност и претовареност, по Коледа всички се събираме с околните си и за миг забравяме за отговорностите си. Коледните празници са едни от най-светлите, тъй като всички са с хора, които обичат и които ги обичат и се забавляват.

За страдание, Валя Ахчиева не прекара толкоз щастливи и светли Коледни и Новогодишни празници. Причината за това е фактът, че малко преди Коледа тя е претърпяла разлъка със своя обичан. Ахчиева се залюбила с френски доктор, откакто преди към 10 години се срещат около работата на журналистката. Връзката им била сложна, само че не невъзможна, разкриват източници. Всяка година българката ходела до Париж, а французинът идвал у нас, с цел да могат да прекарват време дружно. Всяко лято пък, двамата си правели дълга взаимна отмора в първокласни почивни комплекси.

Но връзката им претърпяла провал.

Лекарят от известно време упорствал Ахчиева да отиде да живее в Париж, при него. Въпреки предлагането му, родната журналистка решила да остане у нас, с цел да продължи сполучливата си кариера. Причината журналистката да е толкоз тъжна от раздялата е фактът, че е схванала, че лекарят е прекарал Нова година с нова жена до себе си. Новата дама е имала връзка с него в студентските му години и Валя Ахчиева заподозряла, че в реалност французинът е бил с двете по едно и също време от много време. Именно по тази причина и празниците на журналистката били помрачени.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР