Вълнуващият клип към най-новата песен на Орлин Павлов беше заснет

...
Вълнуващият клип към най-новата песен на Орлин Павлов беше заснет
Коментари Харесай

Орлин Павлов снима най-новия си клип в шоурума на мебели Виденов

Вълнуващият клип към най-новата ария на Орлин Павлов беше сниман напълно в магазина на Мебели Виденов в София. Екипът по реализирането на плана откри идеалното място, с цел да пресъздаде реалистично всяка една от сцените в историята. Заснета измежду модерни и артистични интериорни решения, нежната балада „ Днес е по-добре “ сполучливо си проправя път към сърцето на всеки фен.
Чаровният реализатор съумя напълно да се потопи в облика и страстите на своя воин, а красивите интериорни кътове описват неговата трогателна любовна история. Сред избора за някои от най-запомнящите се подиуми се отличиха стилните спални комплекти Жаклин, Медея, Сезони и други. Освен артистичните кътове с мебели, в снимачна площадка се трансформира и обособената зона в магазина за развлечение и релакс на клиентите. А с цел да бъде напълно прекарването, фотосите се реалокираха на покрива на шоурума, откъдето се открива неповторима панорама.

Заглавието на песента „ Днес е по-добре “ е надълбоко обвързвано с мирогледа на Орлин Павлов. Самият той споделя, че за него през днешния ден постоянно е по-добре от през вчерашния ден. Винаги гледа напред и има вяра, че следва нещо по-добро.
Може да се насладите на бекстейдж фотоси от шоурума на Мебели Виденов 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР