Вълнуващи музикални срещи с любими изпълнители ни предстоят през 2023

...
Вълнуващи музикални срещи с любими изпълнители ни предстоят през 2023
Коментари Харесай

11 концерта, за които нямаме търпение тази година

Вълнуващи музикални срещи с обичани реализатори ни предстоят през 2023 година. Концертите са ни пристрастеност и за благополучие изборът идващите месеци е повече от добър.

Ето къде може да ни засечете, с цел да послушаме безшумно в унес или да пеем, танцуваме и скачаме дружно под звуците на класна музика.

Соня Йончева

Оперната прима идва за концерт с бароков репертоар в София на 12 април и за още един през август във Варна на 31 август . На сцената на Летния спектакъл в морската столица световноизвестното сопрано ще изнесе Оперна церемония с арии от известни опери като " Травиата ", " Норма " и " Тоска ".

" Щастлива съм, че ще бъда част от тази Оперна церемония с надарени български сътрудници. Благодаря за поканата на шефа на операта госпожа Даниела Димова, която ме предложения да гостувам във Варна. Радвам се, че първата ми книга, озаглавена " Петнадесет огледала " ще има премиера първо в България и то тъкмо преди Великден, на концерта в София ", споделя Йончева.
    View this post on Instagram           
A post shared by Sonya Yoncheva (@sonyayoncheva)

Ерос Рамацоти

Легендарният италиански артист се завръща в София за концерт в Арена Армеец на 25 април 2023 година

Без подозрение Ерос Рамацоти е един от най-успешните актьори и песните му освен бележат историята на италианската музика, само че и са обичани и ценени по целия свят. Впечатляващите числа приказват сами – 70 милиона продадени плочи, 2 милиарда стрийма и съвсем 2 милиарда гледания в YouTube.

След 14 студийни албума, изцяло разпродадени европейски и международни турнета, безчет награди и самопризнания, Ерос чества 35 години от кариерата си с голямо международно турне – нова глава в неговата артистична и музикална кариера в едни от най-престижните арени по света и София е една от неговите спирки.
    View this post on Instagram           
A post shared by Martin Schechler (@martinschechler)

Fun Lovin‘ Criminals

Поредното посещение на бандата на родна земя следва на 23 май в Зала 3 на НДК . Fun Lovin‘ Criminals идват, с цел да ни показват новото си звучене, новия си албум и „ новия ” си вокалист, откакто предходната година издадоха първия си албум с истинска музика от повече от десетилетие – The Roosevelt Sessions.

„ FunLovin' Criminals навлизат в нова глава от живота си с безапелационен фокус върху основаването на нова музика, която нашите почитатели ще обикнат “, споделя харизматичният Brian „ Fast “ Leiser. Fast, eдин от създателите на групата, мултиинструменталист, който свири на клавишни, бас, хармоника и тромпет по време на концертите онлайн и е написал и продуцирал всички части на FLC, е и новият вокалист на бандата след непредвиденото овакантяване на Huey Morgan през 2021.
    View this post on Instagram           
A post shared by FUN LOVIN’ CRIMINALS (@funlovincrims)

Pantera

Определят ги като една от най-великите метъл групи на всички времена. Бандата бързо се издига до голям международен триумф през 90-те години на предишния век с голям брой златни и платинени албуми, разпродадени турнета, брутални осъществявания онлайн и четири номинации за Grammy.

И до днес техните метъл шедьоври са крайъгълни камъни на тежката музика – Cowboys From Hell, Vulgar Display Of Power и Far Beyond Driven, който става номер 1 в Billboard. Четиримата от Тексас не престават да въодушевяват голям брой музиканти по света като в същото време печелят милиони безумно предани почитатели по целия свят. В това число – и българската аудитория.

Pantera онлайн – немислимата фантазия на няколко генерации български почитатели на тежките рифове, става действителност на 2 6 май 2023 в зала Арена София.
    View this post on Instagram           
A post shared by Pantera (@panteraofficial)

Hollywood Vampires

Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith  идват за концерт на 12 юни . Супергрупата дава обещание паметно шоу за родната аудитория. Към моторите на звездната формация ще се причисли и китаристът на Алис Купър - Томи Хенриксен. Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с голямо предпочитание за същински рок след 3-годишна пауза.

В сетлиста на основаната през 2015-та Hollywood Vampires  обичайно участват едни от най-големите шлагери на митове като The Who, Led Zeppelin, David Bowie и Motörhead. Пред почитателите си Алис Купър, Джо Пери и Джони Деп  ще изпълнят и личен репертоар от последния им студиен албум Rise (2019), който включва синглите Heroes, The BoogiemanSurprise и Who’s Laughing Now.
    View this post on Instagram           
A post shared by Hollywood Vampires (@hollywoodvampires)

Омара Портуондо

Гранд дамата на кубинската музика и всекидневен дипломат на Хавана по света, която назовават просто Омара в родната ѝ страна, идва за концерт в София на 12 юни в Зала 1 на НДК.

Певицата издава над 30 албума със солови осъществявания и взаимни планове с други музиканти, тя е първата жена – интернационален дипломат на Червения кръст. Плодотворната, повече от 60-годишна, креативна кариера на " кубинската Едит Пиаф "   е изпълнена с многочислени оценки и самопризнания, в това число и премия " Грами " за най- добър албум.

Звездата на Омара изгрява през 50-те години на предишния век, само че до момента в който ранните ѝ записи я вършат звезда в Куба, присъединяване ѝ в албума и в документалния филм The Buena Vista Social Club концентрират интернационалното внимание върху нея. А соловият ѝ албум The Buena Vista Social Club Presents Omara Portuondo, публикуван през 2000 година, затвърждава статута ѝ на един от най-големите музикални посланици на Куба.
    View this post on Instagram           
A post shared by Omara Portuondo (@omaraportuondocuba)

Том Джоунс

И това лято българската аудитория за следващ път ще има невероятната опция да го чуе онлайн тъй като София ще е част от турнето му Аges and Stages. Отбележете си датата 19 юни и си припомнете какъв брой пъти сте танцували разкрепостено на Sex Bomb или сте пели с цяло гърло Mama Told Me Not to Come.

Легендарният уелски реализатор сър Том Джоунс продължава да се радва на известност по целия свят, завладявайки публиката с безконечните си шлагери и неизчерпаемия си гений и харизма. Със забележителната си кариера, продължаваща повече от шест десетилетия, Джоунс е считан за един от най-великите артисти на всички времена, продал над 100 милиона плочи и получил голям брой награди.

Кариерата му е изпълнена с многочислени оценки и самопризнания, в това число скъпото рицарско звание от кралица Елизабет II през 2006 година, голям брой награди BRIT, премия Silver Clef, влиятелната премия на Music Industry Trusts и премия Hitmaker от Залата на славата на създателите на песни в Съединени американски щати.

„ Сър Том Джоунс стои устойчиво на историческо място с музиката си в България и по света като един от най-успешните актьори на всички времена, преминавайки през музикални столетия и жанрове, пресичайки класовите разделения и привличайки всички полове и възрасти и феновете му в у нас ще имат още една опция да станат част от спектакъла на уелската легенда. ” Пише в формалната покана на уредниците и ние не може да не се съгласим.
    View this post on Instagram           
A post shared by Sir Tom Jones (@realsirtomjones)

Продължава на идната страница....
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР