Вълна на съпричастност от световни лидери и знаменитости към Кейт

...
Вълна на съпричастност от световни лидери и знаменитости към Кейт
Коментари Харесай

Вълна на съпричастност от световни лидери и знаменитости към Кейт Мидълтън

Вълна на съпричастност от международни водачи и звезди към Кейт Мидълтън след диагнозата рак. Премиерът на Англия Риши Сунак и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън са измежду тези, които пожелаха на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън бързо възобновяване, а известни персони, които са се срещали с принцесата през годините, също демонстрираха поддръжката си в обществените мрежи.

Хари и Меган споделиха обръщение за поддръжка на своята снаха в изказване, в което се показва: „ Пожелаваме здраве и излекуване на Кейт и фамилията и се надяваме, че те ще могат да го създадат уединено и в мир “.

Кейт Мидълтън разгласи в петък вечерта, че е диагностицирана с рак

и е подложена на превантивна химиотерапия.

В персонално видео бъдещата кралица сподели, че е желала време, с цел да изясни на трите си деца, Джордж, Шарлот и Луис, с цел да ги увери, че ще се оправи, след седмици на спекулации за нейното здраве.

Крал Чарлз, който сега също се лекува от рак, показа обръщение в поддръжка на снаха си, като Бъкингамският замък съобщи: „ Негово Величество се гордее с Катрин за смелостта й да приказва по този начин намерено, както го направи. След взаимния им престой в болничното заведение Негово Величество поддържаше непосредствен контакт с обичаната си снаха през последните седмици. И двамата ще продължат да оказват своята обич и поддръжка на цялото семейство в този сложен миг. “

Междувременно президентът на Съединени американски щати Джо Байдън написа в обществената мрежа X, че той и брачната половинка му Джил „ се причисляват към милиони по света в молитва за вашето цялостно възобновяване, принцесо Кейт “.

След изказването на Кейт, нейният брат Джеймс Мидълтън разгласява фотография на двамата дружно като деца, казвайки, че фамилията ще се събере.

„ През годините изкачихме доста планини дружно. Като семейство ще изкачим и тази с вас “, написа той в Instagram.

 

Източник: Sky News / Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР