Валерия Георгиева успя да спечели сърцето на Евгени Генчев, но

...
Валерия Георгиева успя да спечели сърцето на Евгени Генчев, но
Коментари Харесай

Валерия Георгиева похвали свекървата

Валерия Георгиева съумя да завоюва сърцето на Евгени Генчев, само че срещна забележими компликации в връзките с неговата майка, видя kliuki.ws. Още до момента в който бяха в предаването мама Светла сподели, че не харесва избраницата на своя наследник и ясно сподели, че избира за снаха Елена Сергова.

Напук на майка си обаче пианистът избра точно Валерия и в този момент всички се чудят по какъв начин снаха и свекърва се погаждат.

След края на „ Ергенът ” защитничката на животните също се опълчи на майката на Генчев, заявявайки, че бъдещите им наследници с пианиста няма да носят името на свекървата.

Е, колкото и да не й харесва, в този момент на Светла й се постанова да одобри Валерия като своя снаха и да се преценява с нейните условия. Едно от тях е храната. На всички стана ясно, че Георгиева не яде какво да е, тъй като е веган.

И на мама Светла й се постанова да се преценява с капризите на Валерия, когато тя й е на посетители. А Георгиева не крие, че майката на Евгени постоянно се старае да й угоди. „ Старае се да ни подготви вкусни неща и към този момент си е набавила много веган предписания.

Скоро беше приготвила доста вкусни кюфтенца със спанак и веган кашкавал, другите съставки не запомних ”, хвали се Валерия със свекървата.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР